Αμερικανική Καρδιολογική Εταιρεία: Κίνδυνος μυοκαρδίτιδας από τα εμβόλια τεχνολογίας mRNA

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Τι αναφέρει για την πρωτεΐνη-ακίδα των εμβολίων

Σε μια μελέτη η οποία ανατρέπει κατά ένα μεγάλο βαθμό, το διήγημα για την πρωτεΐνη-ακίδα προχώρησε η Αμερικανική Καρδιολογική Εταιρεία η οποία έκρουσε το κώδωνα του κινδύνου αυτή την εβδομάδα, όταν ο οργανισμός δημοσίευσε έρευνα που υποδηλώνει ότι η πρωτεΐνη ακίδα που χρησιμοποιούν τα εμβόλια τεχνολογίας mRNA  μπορεί ή ενδέχεται να βλάψει το καρδιακό σύστημα συγκεκριμένων ατόμων, καθώς συνεχίζει να κυκλοφορεί στο αίμα ασθενών για αρκετό καιρό μετά την λήψη του εμβολίου.

Η AHA εξέτασε 16 εφήβους και νεαρούς ενήλικες που νοσηλεύτηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης ή στο Παίδων της Βοστώνης με μυοκαρδίτιδα μετά τον εμβολιασμό τους από τον Ιανουάριο του 2021 έως και τον Φεβρουάριο του 2022.

Σύμφωνα με τα ευρήματα, όλα τα άτομα είχαν «σημαντικά αυξημένα επίπεδα πρωτεΐνης ακίδας πλήρους μήκους» στο αίμα τους, «χωρίς αυτές να περιορίζονται από αντισώματα».

«Ελεύθερα αντιγόνα πρωτεΐνης-ακίδας ανιχνεύτηκαν στο αίμα εφήβων και νεαρών ενηλίκων που ανέπτυξαν μυοκαρδίτιδα μετά το εμβόλιο mRNA, διευρύνοντας τις γνώσεις μας για την πιθανή υποκείμενη αιτία της καρδιακής πάθησης», διαπιστώνεται στη μελέτη της ΑΗΑ.

Η έρευνα εγείρει ανησυχίες για τις τεχνολογίες που ακολουθούνται σήμερα στα εμβόλια για τον COVID-19, όπως και για την  έλλειψη ενημέρωσης για τους κινδύνους αυτούς.

Τον Ιούνιο του 2021, το LinkedIn έκλεισε τον λογαριασμό του Dr. Robert Malone, όταν ανέφερε την «πρωτεΐνη ακίδα» σε μια ανάρτησή του λέγοτνας πως αυτή ενέχει κινδύνους.

Το PolitiFact έλεγξε επίσης τον Malone για τον ισχυρισμό ότι η ακίδα είναι «κυτταροτοξική» και βλάπτει τα παιδιά.

«Οι πρωτεΐνες ακίδας  είναι αβλαβείς, δεν προκαλούν ασθένειες και δεν διαρκούν πολύ στο σώμα», ανέφερε πέρυσι η PolitiFact, τα ευρήματα όμως της Αμερικανικής Καρδιολογικής Εταιρείας το διαψεύδουν.

Πάντως οι συγγραφείς της μελέτης επιμένουν ότι «τα αποτελέσματα δεν αλλάζουν την αναλογία κινδύνου-οφέλους ευνοώντας τον εμβολιασμό για τον  COVID-19 για την πρόληψη σοβαρών κλινικών αποτελεσμάτων», η εργασία όμως δεν αναφέρει το εκτιμώμενο ποσοστό θνησιμότητας από τη μόλυνση από τον COVID-19 μεταξύ των νέων.

Τον περασμένο μήνα, οι καρδιολόγοι Δρ. Peter McCullough και Dr. Aseem Malhotra  ανέφεραν  ότι τα εμβόλια mRNA COVID-19 έχουν κάνει περισσότερο κακό παρά καλό λόγω του μεγάλου αριθμού ασθενών που υπέστησαν βλάβες μετά το εμβόλιο.

Οι καρδιολόγοι είχαν πει ότι φαίνεται να υπάρχουν εκτεταμένες επιπλοκές από τις δύο ενέσεις mRNA, ειδικά στην καρδιά.

«Αυτό είναι το πιο τοξικό εμβόλιο από τα δεδομένα του CDC που έχουμε δει ποτέ στην κλινική ιατρική», είπε ο McCullough κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης.

Ο McCullough, ένας από τους κορυφαίους καρδιολόγους στις Ηνωμένες Πολιτείες και επικεφαλής της The «Wellness Company», συμπλήρωσε:

«Νομίζω ότι όλες οι καρδιαγγειακές παθήσεις έχουν επιδεινωθεί λόγω του εμβολίου και οτιδήποτε μπορεί να πάει στραβά με την καρδιά έχει πάει στραβά ως αποτέλεσμα αυτού του εμβολίου mRNA», πρόσθεσε ο Malhotra.

Τον Ιούλιο του 2022, ο McCullough και ο Malone, μαζί με τον Δρ Bryan Tyson, υπέβαλαν μήνυση κατά του Twitter, υποστηρίζοντας ότι ο γίγαντας των social media τους «φίμωσε» επειδή δημοσίευσαν αληθείς πληροφορίες σχετικά με τον COVID.

Τον Μάιο του 2022, ένας από τους δικηγόρους τους, ο Μάθιου Τάισον, έστειλε επιστολή στο Twitter ζητώντας την αποκατάσταση πέντε λογαριασμών (τους τρεις συν τους Δρ. Βλαντιμίρ Ζελένκο και Τζορτζ Φαρίντ) και ότι το Twitter θα τους έδινε ξανά πρόσβαση.

https://www.pronews.gr/ygeia/amerikaniki-kardiologiki-etaireia-kindynos-gia-tin-emfanisi-kardiologikon-provlimaton-apo-ta-emvolia-texnologias-mrna/
spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα