ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΟΥ: Οι έφηβοι στα δίχτυα εμπόρων…

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

της Francesca de Villasmundo

Μετάφραση- Εισαγωγικό σχόλιο: Ευάγγελος Νιάνιος

[Αν η Επιστήμη αποφαίνεται ότι ο εγκέφαλος του ανθρώπου ωριμάζει μετά τα 25, τότε ποια κομματική «ορθοδοξία» και ποια κοινοβουλευτική πλειοψηφία μπορεί να εντέλλεται ότι ένας νέος 17 ετών μπορεί να αποφασίζει την αλλαγή του φύλου του; Και με ποιο καθαρό μυαλό; Η συναίνεση της Δεξιάς και Αριστεράς στην Ελλάδα στην ψήφιση του σχετικού νόμου, και, προπαντός, η θέσπιση ενός παρόμοιου ορίου παγκοσμίως, μας πείθει για την έλευση ενός ζοφερού κόσμου με πρώτα θύματα τα παιδιά. (Μία πτυχή του αποτελεί η παιδεραστία, η οποία ενδημεί όχι μόνο στην Καθολική εκκλησία αλλά και στις οικονομικές, πολιτικές και πνευματικές ελίτ της Δύσης). Γιγαντιαίες παγκόσμιες εκστρατείες σπέρνουν τη σύγχυση στα παιδιά ως προς το φύλο για να τραπούν σε νοσηρή σεξουαλική ζωή ή να καταφύγουν σε κλινικές αλλαγής του. Η σεξουαλική αγωγή στα σχολεία – στην οποία η οικογένεια και οι γονείς παρουσιάζονται σε αρνητικό ρόλο – θα αναλάβει να επαναφέρει στο «σωστό» δρόμο όσους έχουν ξεφύγει… Πόσο επίκαιρα είναι σήμερα τα λόγια του Χριστού: «Αφήστε τα παιδιά να ’ρθουν κοντά μου»!…Ε.Δ.Ν.]

Δεν είναι αγόρι και ας φαίνεται. Και ας αφαίρεσε τα στήθη της. Πίστεψε στο ιδεολόγημα της αλλαγής φύλου και τώρα βρίσκεται μπροστά σε ένα αδιέξοδο…

 

 

 

 

Οι μαθητευόμενοι μάγοι του μελλοντικού κόσμου επαινούν τις απολαύσεις της τρανσεξουαλικότητας και της διαγονιδιακής ιδεολογίας σε όλο τον κόσμο, ενώ αρνούνται την πραγματικότητα της βιολογικής και σεξουαλικής ταυτότητας από τη γέννηση. Πίσω από τις αυταπάτες τους, που επιδοκιμάζονται και διαδίδονται από τα ΜΜΕ και τις τηλεοπτικές σειρές για νέους, τα Δυτικά σχολεία, τους διεθνείς οργανισμούς, είναι η ζωή πολλών εφήβων και προ-εφήβων που υποβαθμίζεται ανεπανόρθωτα και καταστρέφεται. Η άλλη όψη του νομίσματος του προκάτ ντεκόρ των ιδεολόγων, που μισούν προπαντός τη φύση και την πραγματικότητα, δεν είναι όμορφη ούτε αντιμετωπίσιμη άλλωστε. Η ιστορία της Kίιρα, που ανέφερε η βρετανική εφημερίδα The Daily Mail, απεικονίζει την τρέλα της θεωρίας ότι το φύλο είναι κοινωνική δομή.

“Στριμωγμένη μεταξύ δύο φύλων”.

Γι’αυτή την τρομερή κατάσταση, η Κίιρα καταγγέλει τη θεραπεία που ξεκίνησε στο νοσοκομείο Tavistock του Λονδίνου, μια κλινική ειδικευμένη στην αλλαγή φύλων των παιδιών. Στα 16 της δεν ήθελε πλέον να είναι κορίτσι και ζήτησε βοήθεια. Μετά από μόνο τρία ραντεβού, της είχαν συνταγογραφήσει αναστολείς ορμονών για να σταματήσει η ανάπτυξη του γυναικείου σώματός της, αναφέρει το άρθρο της Daily Mail. Η Tavistock είναι η ατμομηχανή της αλλαγής φύλου!

Τρεις ώρες συνεδρίασης ήταν λοιπόν αρκετές για να αποφασίσουν την αλλαγή φύλου σε ένα 16χρονο κορίτσι και να ξεκινήσουν μια ανάλογη  θεραπεία για την οποία η Kίιρα μετάνιωσε πολύ σήμερα. Επειδή ολόκληρη η ζωή της ως γυναίκας έχει ανατραπεί αθεράπευτα. Πριν τρία χρόνια υποβλήθηκε σε αφαίρεση μαστών, η οποία, με την τεστοστερόνη που πήρε, την βοήθησε να αποκτήσει πιο αρρενωπή εμφάνιση. Αλλά τώρα, που μετάνιωσε για την πρόθεσή της να αποκτήσει αρρενωπή μορφή, βρίσκεται με ένα σώμα που δεν αισθάνεται δικό της και ψάχνει  τρόπο να αντιστρέψει τη θεραπεία στην οποία υποβάλλεται μέχρι αυτή τη στιγμή.

Σχετικά με το ενδεχόμενο οι έφηβοι, από το δωδέκατο έτος, να μπορούν να συναινούν ελεύθερα στις θεραπείες αλλαγής στο φύλο, η θέση της είναι σαφής:

Δεν πιστεύω ότι τα παιδιά και οι νέοι μπορούν να συναινούν στη χρήση ισχυρών πειραματικών ορμονικών φαρμάκων όπως έκανα εγώ.”

Από νεαρή ηλικία, δεν ήθελε να ντύνεται ως γυναίκα. Μεγαλώνοντας, εκφοβίστηκε σε βαθμό που δεν επιθυμούσε πλέον να πάει στο σχολείο. «Νόμιζα ότι η ζωή θα ήταν καλύτερη για μένα αν είχα αλλάξει φύλο». Πολύ γρήγορα, κατέφυγε στον τοπικό γιατρό της ο οποίος την παρέπεμψε στην Υπηρεσία Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Νέων κοντά στο σπίτι της, όπου της πρότειναν να απευθυνθεί με την κλινική του Λονδίνου Tavistock.

“Η Tavistock μου έδωσε αντι-ορμόνες για να σταματήσει η γυναικεία ανάπτυξη μου. […] Είχα συμπτώματα παρόμοια με την εμμηνόπαυση […]. Είχα στιγμές υπερθέρμανσης, πρόβλημα στον ύπνο, η σεξουαλική επιθυμία μου εξαφανίστηκε. Μου έδωσαν δισκία ασβεστίου επειδή τα οστά μου είχαν εξασθενήσει.”

Ακούγεται απίστευτο, αλλά η Kίιρα λέει ότι δεν είχε προειδοποιηθεί από τους θεραπευτές της Tavistock για τα τρομερά συμπτώματα που θα ακολουθούσαν. Η τεστοστερόνη προκάλεσε στη συνέχεια πολλές τρίχες, και μάλιστα γενειάδα.

Στα 20 της χρόνια, ένοιωθε ευτυχής με την πορεία της και σκόπευε να συνεχίσει με την αφαίρεση των μαστών της. Αλλά μόλις συνέβη αυτό, άρχισαν να εμφανίζονται οι πρώτες αμφιβολίες για την επιλογή της. Μόνο τώρα έχει αλλάξει τα έγγραφά της για να αναγνωριστεί νόμιμα ως άνδρας και δεν γνωρίζει καν αν θα έχει ποτέ παιδιά. Και θέλει να ξαναγίνει γυναίκα.

Εάν διέπραττα έγκλημα, θα βρισκόμουν σε φυλακή για άνδρες. Επιθυμώ να ακυρώσω το έγγραφο αναγνώρισης φύλου “.

Γι ‘αυτό ήρθε σε επαφή με την φιλανθρωπική οργάνωση Detransition Advocacy Network, για να επαναποκτήσει γυναικεία υπόσταση. Εκατοντάδες νέοι και ενήλικες έχουν απευθυνθεί σε αυτήν την ένωση, μετανιωμένοι από τον “επανακαθορισμό” του φύλου. Οι ακτιβιστές που υποστηρίζουν τη δικαστική μάχη της Kίιρα λένε ότι ο αριθμός αυτών των νέων που μετανιώνουν για τη “αλλαγή” τους αυξάνεται.

Πράγματι, η νεαρή γυναίκα με την ανδρική όψη, άσκησε δίωξη κατά της κλινικής Tavistock.

Αυτό που αμφισβητείται, λέει ο δικηγόρος του, είναι η σημερινή και συνεχιζόμενη πρακτική της κλινικής να συνταγογράφει αναστολείς ορμονών που καταργούν την εφηβεία και, στη συνέχεια, τρανσεξουαλικές ορμόνες, σε παιδιά ηλικίας κάτω των 18 ετών.”

«Δεν θέλω να υποφέρουν άλλα παιδιά σαν εμένα», λέει η Kίιρα, και γι ‘αυτό αποφάσισε να πει την ιστορία της.

Τα παιδιά που πάσχουν από δυσφορία φύλου αξίζουν να βοηθιούνται για να εκτιμήσουν τον εαυτό τους όπως είναι, και να μην ωθούνται σε αλλαγή φύλου».

πηγή: http://nouveau-monde.ca/fr/la-transsexualite-denoncee-par-une-transgenre-repentie/

 

Πειραματόζωα παιδιά και έφηβοι

Η Ματέλ κυκλοφορεί ήδη την κούκλα Μπάρμπι χωρίς φύλο· το παιδί μπορεί να την ντύνει ανάλογα κορίτσι ή αγόρι. Οι έμποροι των ψυχών και των σωμάτων σπέρνουν ήδη τη σύγχυση ως προς το φύλο στις ψυχές αθώων παιδιών και έτσι άκριτα να αποφασίσουν την αλλαγή του, με τα κέρδη να τρέχουν… Και η Μαρβέλ μόλις ανακοίνωσε ότι οι επόμενοι υπερ-ήρωές της θα είναι ομοφυλόφιλοι ή τρανς!…

της eve sanmiguel

Είμαι οργισμένη διαπιστώνοντας τον διαφημιστικό καταιγισμό στον οποίο επιδίδονται οι υποστηρικτές του transgenderism με παρεμβάσεις σε παιδιά, εφήβους και νέους ενήλικες. Με προβληματίζει πολύ η έλλειψη ανησυχίας όσον αφορά τα πραγματικά και πιθανά επακόλουθα των φαρμάκων που συνταγογραφούνται εκτός  εξουσιοδοτημένης χρήσης και τα οποία χορηγούνται σε παιδιά, εφήβους και νεαρούς ενήλικες όταν κρίνουμε ότι βιώνουν με δυσφορία το φύλο τους και / ή όχι σύμφωνα με τις σταθερές του φύλου. Στην πραγματικότητα, τα φάρμακα αυτά χορηγούνται ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ Η ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΡΙΘΕΙ.

Είμαι επίσης αναστατωμένη επειδή οι χειρουργικές επεμβάσεις, όπως οι μαστεκτομές, η υστερεκτομή, οι φαλλοπλαστικές και οι κολποπλαστικές, έχουν όλες  δυνητικά επικίνδυνα αποτελέσματα και εκτελούνται σήμερα σε νέους και υγιείς οργανισμούς.

Είναι αναμφισβήτητο ότι με την «αλλαγή φύλου» παιδιών, εφήβων και νεαρών ενηλίκων, με τη χρήση αυτών των φαρμάκων και, ενίοτε, των επικίνδυνων χειρουργικών επεμβάσεων, η ιατρική και φαρμακευτική κοινότητα δημιουργεί σήμερα μια ομάδα πειραματικών ιατρικών ασθενών. Η εμπειρία μου και η παιδεία μου στην ιατρική και την νοσηλευτική κραυγάζουν μέσα μου ότι αυτή η αυξανόμενη τάση υπέρ της φροντίδας και των «θεραπειών» που βασίζονται στις «ανησυχίες» παιδιών, εφήβων και νεαρών ενηλίκων είναι απίστευτα ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ!

Οι επιστημονικές μας γνώσεις για τα όρια της ανάπτυξης του εγκεφάλου τους μας διδάσκουν ότι τα παιδιά, οι έφηβοι και οι νέοι ενήλικες δεν είναι σταθεροί στις αποφάσεις, για τον εαυτό τους ή επ’ ονόματί τους, με άγνωστες και απρόβλεπτες συνέπειες, με δεδομένο ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν περιορισμένη ικανότητα σκέψης και κατανόησης των μακροπρόθεσμων συνεπειών παρόμοιων  επιλογών.

Ανησυχώ, αλλά ξέρω επίσης ότι μόλις ο ανθρώπινος εγκέφαλος αναπτυχθεί πλήρως και οι άνθρωποι γίνουν πλήρως λειτουργικοί ανεξάρτητοι ενήλικες (συνήθως περίπου στα 25, αλλά μερικές φορές όχι πριν τα 30 ή ακόμα και αργότερα), εναπόκειται σε αυτούς να λαμβάνουν αποφάσεις σχετικά με το σώμα τους και τη ζωή τους. Δηλαδή, αυτοί οι ενήλικες πρέπει επίσης να μπορούν να ζήσουν με τις συνέπειες των αποφάσεων που λαμβάνουν. Ως ενήλικες, όλοι και όλες έχουμε αυτή την ευθύνη.

Παρακάτω έχω προσθέσει λίγους υπερσυνδέσμους* για τα φάρμακα που συνταγογραφούνται για μη εξουσιοδοτημένη χρήση και που σήμερα χορηγούνται σε παιδιά, εφήβους και νεαρούς ενήλικες. Γνωρίζω ότι είναι πολλές οι σελίδες, αλλά παρακαλώ να εξετάσετε προσεκτικά και κριτικά αυτά τα άρθρα και να καταλάβετε ότι ενώ τα φάρμακα αυτά συνταγογραφούνται σε παιδιά, εφήβους και νεαρούς ενήλικες λόγω των «ανησυχιών» τους, η χρήση τους ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ που να βεβαιώνει την ασφάλειά τους. Και ξανασκεφτείτε προσεκτικά το γεγονός αυτό.

*Παρατίθενται στο blog “MyHeartAndHope” που αποτέλεσε και την πηγή.

Μετάφραση: Ευάγγελος Δ. Νιάνιος

 

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
32,700ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα