Ακόμη και στενοί συνεργάτες του Μητσοτάκη στη λίστα του Predator – Δείτε τα νέα ονόματα

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Υπουργοί, συνεργάτες του Πρωθυπουργού και δημοσιογράφοι στη νέα λίστα που δημοσιεύει το Documento

Διαστάσεις που δεν το χωράει ανθρώπινος νους λαμβάνει πλέον το σκάνδαλοτων υποκλοπών στη χώρα!Όπως προκύπτει από τη νέα λίστα που δημοσιεύει το Documento που

κυκλοφορεί την Κυριακή, οι κοριοί άκουγαν από στενούς συνεργάτες του πρωθυπουργού, μέλη του υπουργικού συμβουλίου εκτός αλλά και εντός του Μαξίμου -που συντονίζουν το …επιτελικό κράτος- πρόσωπα στο Προεδρικό Μέγαρο, αλλά και πρόσωπα του φιλικού και επιχειρηματικού κύκλου της συζύγου του πρωθυπουργού Μαρέβας Μητσοτάκη!

«Το δίκτυ των συνακροάσεων ήταν ουσιαστικά το δίκτυ προστασίας του καθεστώτος» σημειώνει στο θέμα του ο εκδότης του Documento Κώστας Βαξεβάνης και συνεχίζει: «Ο εγκέφαλος των παρακολουθήσεων είχε “βισματώσει” ακόμα και τον υπαρχηγό της ΕΥΠ, ο οποίος δεν ήταν ευθυγραμμισμένος με τις απαιτήσεις των παρακολουθήσεων. Στόχος των παρακολουθήσεων ήταν “περιοχές” και πρόσωπα του Μαξίμου, ενώ ο κοριός άκογε έμμεσα και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας».

«Σύμφωνα με τη λίστα και τις πηγές, καλωδιωμένο ήταν και το φιλικό και επιχειρηματικό περιβάλλον της Μαρέβας Μητσοτάκη. Στη συγκεκριμένη λίστα εμφανίζονται δυο φίλες της να βρίσκονται υπό παρακολούθηση για προσωπικούς λόγους. Σε παρακολούθηση είναι και η γραμματέας του Γρηγόρη Δημητριάδη, πρώην διευθυντή του γραφείου του πρωθυπουργού,η οποία συνδέεται με την ΕΥΠ. Η υπεύθυνη του facebook στην Ελλάδα είναι κι αυτή υπό παρακολούθηση, όπως και μια σύμβουλος του Μητσοτάκη που αποπέμφθηκε» σημειώνει ο Κώστας Βαξεβάνης και καταλήγει ως εξής:

«Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι υπό παρακολούθηση βρίσκεται ο κορυφαίος υπουργός της κυβέρνησης Γιώργος Γεραπετρίτης, του οποίου η πολιτική και προσωπική δραστηριότητα φαίνεται να έχει ακτινογραφηθεί.

Όπως όλα τα καθεστώτα, το καθεστώς Μητσοτάκη ελέγχει πρωτίστως τους δικούς του ανθρώπους»!

Δείτε τη λίστα με τα ονόματα

  • Γιώργος Γεραπετρίτης – Υπουργός Επικρατείας
  • Άκης Σκέρτσος – Υπουργός Επικρατείας
  • Νίκος Παπαθανάσης – αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων
  • Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης – αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών
  • Oρσάκη Ρουσσέτου – μέλος της Πολιτικής Γραμματείας της ΝΔ, συμμετέχει στον «Πρωινό καφέ» του Μαξίμου
  • Ειρήνη Εξάρχου – μετακλητή υπάλληλος στο μέγαρο Μαξίμου υπό τον Γρηγόρη Δημητριάδη, πρώην μετακλητή του Αντώνη Σαμαρά στη Βουλή. Η αδερφή της Φοίβη, εργαζόταν ως γραμματέας του πρώην διοικητή της ΕΥΠ, Παναγιώτη Κοντολέων
  • Θωμάς Βαρβιτσιώτης – πρόεδρος και συνιδρυτής της εταιρείας συμβούλων, διαφήμισης και διαχείρισης κρίσεων V+O
  • Γιάννης Ολύμπιος – Συνιδρυτής της V+O
  • Αργυρώ Ξαγοράρη – δεξί χέρι της Μαρέβας Γκαμπρόφσκι σε πολλές επιχειρηματικές δραστηριότητες, στελεχώνει τη γραμματεία του Κ. Μητσοτάκη στο Μαξίμου
  • Ολίνκα Βαρβιτσιώτη – σύζυγος του Θωμά Βαρβιτσιώτη και διευθύντρια της «The Art Newspaper Greece»
  • Βασίλης Γκρίζης – Α’ υποδιοικητής της ΕΥΠ
  • Χρήστος Αγραφιώτης – μέλος ΔΣ της εφημερίδας «Καθημερινή»
  • Χάρις Κούτση – μέχρι πρόσφατα ειδική σύμβουλος για επιχειρήσεις και επενδυτές στην Γ.Γ. του πρωθυπουργού
  • Ελίνα Κυπραίου – Από το 2004 συνεργάτιδα του Κ. Μητσοτάκη\
  • Νίκος Σιγάλας – διευθυντής του γραφείου Τύπου και δεξί χέρι του Κωστή Χατζηδάκη\
  • Σπύρος Καρανικόλας – μέχρι 14 Ιουνίου 2022 μέλος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ
  • Φίλιππος Βρυώνης – ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon
  • Μανώλης Γραφάκος – γενικός γραμματέας Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων
  • Κώστας Μουσουρούλης – Συντονιστής του σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης (ΣΔΑΜ) των πέριοχών της Μακεδονίας και της Μεγαλοπολης, πρώην υπουργός
  • Αγγελική Ρούσσου – πρώην διευθύντρια του κλιμακίου της ΕΥΠ
  • Γιώργος Πατεράκης – αντιπρόεδρος του ελληνογερμανικού επιμελητηριου
  • Άρτεμις Σίφορντ – μάνατζερ πολιτικής κυβερνοασφάλειας για το Facebooκ και μέλος στο ευρωπαϊκό κέντρο του αμερικανικού think tank Atlantic Council
  • Αμφιλόχιος – μητροπολίτης Ανδριανουπόλεως, πρώην διευθυντης του γραφείου εκπροσώπησης του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα
  • Άρης Αλεξόπουλος – αντιναύαρχος, γενικός δειευθυντης της γενικής διεύθυνσης Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων
  • Σπύρος Κουσουνής – πρώην στέλεχος της Αντιτρομοκρατικής και πρώην διευθυντής ασφαλείας της Coca Cola 3E
  • Mαίη Ζαννή – ειδική σύμβουλος στη Γενική Γραμματεία του πρωθυπουργού, πρώην σύντροφος του Κώστα Μπακογιάννη
  • Γιάννης Αναστασάκος – στενός συνεργάτης του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοίδη
  • Μαρία Σαράφογλου – δημοσιογράφος ΑΝΤ1
  • Σπύρος Σιδέρης – δημοσιογράφος iEidiseis, Euractiv
  • Πέτρος Κουσουλός – δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας «Μπαμ»
  • Στέφανος Χίος – δημοσιογράφος της εφημερίδας «Μακελειό»
  • Γκρατσιέλα Κλάδη – εργάζεται στο τμήμα εμπόρίας καυσίμων της Aegean
  • Βαγγέλης Πιττερός – ιδιοκτήτης εστιατορίου στο Κολωνάκι
  • Τόνια Πρίμπα – δικηγόρος, σύμβουλος στη Γενική Γραμματεία Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων
  • Τάσος Παπαγεωργίου (με αυτό το όνομα εμφανίζεται ένας αντιδήμαρχος του δήμου Μεσσήνης)
  • Τάκης Θεοδωράτος
  • Παναγιώτης Ζαρκαδάς

https://www.ieidiseis.gr/politiki/171938/akomi-kai-stenoi-synergates-tou-mitsotaki-sti-lista-tou-predator-deite-ta-nea-onomata

spot_img

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σ’ ένα σοβαρό και ευνομούμενο κράτος, σε τέτοιες περιπτώσεις, επεμβαίνει ο εισαγγελέας, όποιος κι αν είναι αυτός που κατηγορείται. Όταν στο Ισραήλ κατηγορήθηκε ο τότε και νυν πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάου για οικονομικό σκάνδαλο, ο εισαγγελέας τον κάλεσε στο γραφείο του για κατάθεση. Στην Ελλάδα αυτό είναι αδιανόητο και γι αυτό έχομε φθάσει σ’ αυτά τα χάλια.

  2. Επενέβη ο εισαγγελέας και μάλιστα του Αρείου Πάγου και κάλεσε τον εκδότη του Documento να καταθέσει και σίγουρα θα τον ξανακαλέσει να καταθέσει ενόρκως πια αν έχει στοιχεία-γραπτά φυσικά- ότι ο πρωθυπουργός έδωσε εντολή να παρακολουθούνται οι συνεργάτες του και στο τέλος αν ουδέν αποδειχτεί να καταλήξει κατηγορούμενος για ψευδορκία και όσα άλλα προβλέπονται.
    Ας θυμηθούμε την παροιμία ”στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό”.
    Μέχρι στιγμής μαθαίνουμε ότι κάπου πήγα, κάτι άκουσα και κάποιοι μου είπαν -ονόματα δεν λέω.

  3. Εάν έτσι έχουν τα πράγματα -και προς το παρόν δεν βλέπω κάποιον να βγαίνει και να τα αμφισβητεί βάσιμα αντικρούοντας τα επαρκώς – τότε μια από τις πλέον σοβαρές πτυχές τους υποδηλώνει ισχυρά ψυχοπαθολογικά συμπτώματα υποκινούμενα από άκρατο φόβο, απίστευτου βαθμού ανασφάλεια κι εμμονικές διαταραχές έως και πιθανές εκδηλώσεις μανίας καταδίωξης που πληρούνται στο/στα πρόσωπο/-α του/των δράστη/-στων.

    Σε αυτή την περίπτωση το φαινόμενο χρήζει αναμφισβήτητα ψυχιατρικής μελέτης κι ο/οι δράστες μάλλον χρειάζεται να αποταθούν άμεσα για την κατάλληλη ψυχοθεραπευτική και φαρμακευτική αγωγή σε ψυχιάτρους τύπου κυρίου Κλεάνθη Γρίβα, δηλαδή κατάλληλους για “βαρειές” περιπτώσεις .

    Πάντως εαν κι εφόσον στον/στους δράστη/-ες έχουν ανατεθεί δημόσια αξιώματα και κρατικά καθήκοντα, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να εκληφθεί σκόπιμη η περαιτέρω συνέχιση της κατοχής τους από αυτόν/-τους.
    Θέτουν διαρκώς σε κίνδυνο ολόκληρη την χώρα !
    Εδώ πλέον στην καλύτερη περίπτωση μιλάμε για θολωμένους εγκέφαλους !

    Συγκάλυψη τέτοιων καταστάσεων δεν νοείται.

    Διαφορετικά μιλάμε για θολωμένη δημοσιογραφία, ικανή με αβάσιμες διαδόσεις και διασπορά ανυπόστατων φημών να θέσει στην δίνη απίστευτης αστάθειας την χώρα..

    Αντιλαμβάνομαι ότι η θέση των δημοσιογράφων που αναδεικνύουν το θέμα είναι πολύ λεπτή (δεν είναι μόνο το Documento, το οποίο ωστόσο πρωτοστατεί) και πως δύσκολα οι άνθρωποι αυτοί , δίχως να διωχθούν ποινικά , μπορούν να ανακοινώσουν τις πηγές τους ή τις αποδείξεις που βρέθηκαν με οποιοδήποτε τρόπο στα χέρια τους, αλλά εν προκειμένω το θέμα που προέκυψε αφορά και θίγει βάναυσα την δημόσια τάξη κι απαιτεί πλέον την άμεση παρέμβαση και την ταχεία διερεύνηση του απο τον αρμόδιο Εισαγγελέα.
    Αυτός είναι ο μόνος αρμόδιος να διαλευκάνει εάν εν προκειμένω μιλάμε για κίτρινη δημοσιογραφία υποταγμένη, ενόψει των επερχόμενων εκλογών, σε μικροκομματικες σκοπιμότητες ή για δημοσιογράφους που επιτελούν ευσυνείδητα το καθήκον τους.

    Ο αρμόδιος Εισαγγελέας ως φορέας της Ανεξάρτητης Δικαστικής Αρχής και προστάτης της έννομης τάξης και του κράτους δικαίου, που σήμερα βάλλονται βάναυσα, έγκειται πλέον να ερευνήσει τις καταγγελίες προς ανεύρεση όλων των αποδεικτικών εγγράφων και στοιχείων , που τεκμηριωμένα είτε διαψεύδουν είτε επιβεβαιώνουν τους επίμαχους ισχυρισμούς.

    Όπως και να έχει οι υπαίτιοι , όποια θέση κι αν κατέχουν, δεν επιτρέπεται να συνεχίσουν να δηλητηριάζουν με αυτόν τον τρόπο την πολιτική και την δημόσια ζωή αυτής της χώρας και μάλιστα σε τέτοιας υψίστης κρισιμότητας για την ασφάλεια της εποχές.

    Η Δικαιοσύνη πρέπει και υποχρεούται να είναι τυφλή και να δρα άμεσα κι αδιακρίτως κατά των υπαιτίων, χωρίς βουλοκέρια στα αφτιά και δίχως παρωπίδες, έχοντας ως μοναδικό σκοπό της την αποκατάσταση του κράτους δικαίου και των δημοκρατικών εύρυθμων λειτουργιών της Πολιτείας.
    Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση ο ρόλος της να εμφανίζεται στα μάτια του απλού πολίτη πως αναλώνεται μόνον στο επίπεδο φτωχοδιάβολου ποινικού.

    Ας βάλουμε όλοι μας το χέρι στην καρδιά μας κι ας προστατεύσουμε όσο καλύτερα γίνεται αυτήν την Πατρίδα, διαχωρίζοντας την ίρα από το στάρι και κρατώντας μόνον το υγιές.

    Αν δεν το κάνουμε εγκαίρως ο βόθρος είναι εκεί και μας περιμένει όλους μας…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα