Ακριβά το πλήρωσε ο άνδρας που φορούσε μπλούζα Macedonian Warriors και ξυλοκοπήθηκε άγρια από 15 άτομα στα Εξάρχεια.

Το θύμα που πήγε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, μίλησε στο κεντρικό δελτίο του Alpha, και ανέφερε έχει σοβαρά κατάγματα στα πλευρά μετά την επίθεση αγνώστων στα Εξάρχεια και λείπει ένα μεγάλο μέρος από το αυτί του.

Ο άνδρας αποκάλυψε πως την μπλούζα -εξαιτίας της οποίας δέχτηκε επίθεση- την είχε πάρει όταν ήταν μέλος της ομώνυμης λέσχης μοτοσικλετιστών.

Όπως διηγήθηκε ο 45χρονος, τον κλωτσούσαν 20-25 άτομα, ενώ εκείνος ήταν πεσμένος στο έδαφος. «Φοβήθηκα πολύ όταν είδα έναν άνδρα να βγάζει μαχαίρι» εξομολογήθηκε.

Επίσης, η σύζυγος του τραυματία ανέφερε πως λίγο πριν την επίθεση, η οικογένεια περπατούσε στον δρόμο αγκαλιασμένη. Μάλιστα οι άγνωστοι επιτέθηκαν και στον γιο του 45χρονου χτυπώντας τον στο αυτί, ωστόσο εκείνος πρόλαβε και τους ξέφυγε.

Δείτε όσα είπε:

Η απάντηση των αντεξουσιαστών

Σε κείμενο που αναρτήθηκε σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, με την υπογραφή «Αντιφασίστες/στριες Αθήνας», οι δράστες δίνουν την δική τους εκδοχή

«Γνωρίζοντας ότι τα συγκεκριμένα άτομα ανήκαν στον ακροδεξιό σύλλογο μοτοσυκλετιστών Macedonian Warriors που έχει παραρτήματα σε όλη την Ελλάδα, σύντροφοι έσπευσαν στο σημείο στο οποίο δειπνούσαν τα 3 ακροδεξιά απόβλητα, αποδεικνύοντας ότι τα αντανακλαστικά είναι ζωτικής σημασίας όταν πρόκειται για φασιστοειδή που κυκλοφορούν ελεύθερα. Το θέμα αντιμετωπίστηκε άμεσα αφού ο ένας εκ των 3 πήρε τα πόδια του στην πλάτη μαζί με τη γυναίκα η οποία εξαφανίστηκε και δεν πειράχτηκε, ενώ ο τρίτος έπεσε κάτω. Οι σύντροφοι έδειξαν στους φασίστες ότι δεν πρέπει και δεν μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθεροι. ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ».

europost.gr