Αγγελούδης για καθυστέρηση στη σύνδεση με Σποράδες: Έλλειψη σεβασμού προς τη Θεσσαλονίκη

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Δεν είμαστε διατεθειμένοι να παρακολουθούμε απαθείς την καταστρατήγηση της λογικής, τονίζει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Την αγανάκτηση του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Στέλιου Αγγελούδη, προκάλεσε το γεγονός πως η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τις Βόρειες Σποράδες θα ξεκινήσει καθυστερημένα, από τις 8 Ιουλίου, όπως προκύπτει από τον διαγωνισμό του υπουργείου Ναυτιλίας.

Ουσιαστικά, σε σχέση με τον αρχικό σχεδιασμό, έχει χαθεί τόσο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος όσο και η πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου.

Δείτε σχετικά – Με καθυστερήσεις ο διαγωνισμός για τη σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τις Σποράδες – Από τις 8 Ιουλίου τα δρομολόγια

«Μαρτυρά τουλάχιστον έλλειψη σεβασμού προς τη Θεσσαλονίκη η απόφαση για έναρξη της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της πόλης με τις βόρειες Σποράδες μετά την 5η Ιουλίου», σημείωσε ο δήμαρχος.

«Πρέπει να γίνει κατανοητό πως δεν είμαστε διατεθειμένοι να παρακολουθούμε απαθείς την καταστρατήγηση της λογικής.
Οι δεσμεύσεις περί ισότιμης τουριστικής  ανάπτυξης πρέπει να συνοδεύονται και από πράξεις», είπε και πρόσθεσε πως «στο πλαίσιο αυτό, θα φέρουμε το θέμα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο και ζητούμε από τους αρμόδιους, έστω και την ύστατη ώρα, να επισπεύσουν τις διαδικασίες για την ταχύτερη δυνατή εκκίνηση της γραμμής».

Υπενθυμίζεται πως τα δρομολόγια είχαν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν 1 Ιουλίου αλλά εν τέλει αυτό άλλαξε όταν βγήκε στον αέρα ο διαγωνισμός.

Voria.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
33,100ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα