Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Παπάζογλου

26/5/21 | 0 | 0 | 210 εμφανίσεις

Ο Δημήτρης Παπάζογλου υπήρξε συνδικαλιστής στον χώρο των μηχανικών και πολιτικό στέλεχος της αριστεράς και γραμματέας του ΚΚΕ Θεσσαλονίκης.

Έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης (26.5) ο Δημήτρης Παπάζογλου σε ηλικία 72 ετώνΑγωνιστής της Αριστεράς άφησε το δικό του στίγμα στα πολιτικά πράγματα της Θεσσαλονίκης. Υπήρξε συνδικαλιστής στο χώρο των μηχανικών, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ και γραμματέας της κομματικής οργάνωσης Θεσσαλονίκης.

Υπήρξε υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ και στη συνέχεια με τον Συνασπισμό στις αλλεπάλληλες εκλογές του ’89, ’90 και το 1993. Υπηρέτησε την τοπική αυτοδιοίκηση ως δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης με την παράταξη του ΚΚΕ, για οκτώ συνεχή χρόνια.

Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Παπάζογλου
Φώτης Φυλαργυρόπουλος/ethnos.gr/ Ο Δημήτρης Παπάζογλου με τον Μίμη Φατούρο

Ο Δημήτρης Παπάζογλου γεννήθηκε στο Αιγίνιο Πιερίας το 1949. Το 1964 ήρθε στη Θεσσαλονίκη στο Ε’ Λύκειο και στη συνέχεια σπούδασε στο Πολυτεχνείο. Το 1972 απέκτησε το δίπλωμα του πολιτικού μηχανικού και άσκησε το επάγγελμα αυτό ως τη συνταξιοδότησή του. Ως μηχανικός ασχολήθηκε με την επίβλεψη και την διοίκηση (management) πολύ μεγάλων έργων υποδομής (αποχετευτικό δίκτυο Θεσσαλονίκης, Ρόδου, ολυμπιακά έργα κ.ά.) για τριάντα και πλέον χρόνια.

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    23/6/21 | (1 σχόλια)
    Η τραγική εμπειρία του Συριζα, και της εφαρμοσμένης Αριστεράς, μας έκανε να δούμε με ανακούφιση την έλευση Μητσοτάκη, παρότι ιδεολογικά αποκλίνουμε. Ο Συριζα παραμένει σημαντική δύναμη στο πολιτικό σκηνικό και η παρουσία του απειλεί να δυναμιτίσει και την πολιτειακή ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο