Άδωνις Γεωργιάδης για ΣΥΡΙΖΑ: Τους πήγε ο Κασσελάκης τζάμπα στις Σπέτσες και φωνάζανε, τι άλλο να τους κάνει

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ο Αδωνις Γεωργιάδης βρέθηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ και σχολίασε το τριήμερο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες.

Ο υπουργός Υγείας ανέφερε πως ο ίδιος έλεγε από την αρχή όταν ο κ.Κασσελάκης ανακοίνωσε το κάλεσμα, «δεν κατάλαβα γιατί τσακώνονταν γι αυτό το θέμα και 2-3 βουλευτές που είπαν δεν θα πάνε τελικά πήγαν».

Μάλιστα σχολίασε με δηκτικά «Τους πήγε ο Κασσελάκης τζάμπα στις Σπέτσες και φωνάζανε, τι άλλο να τους κάνει» ,ενώ πρόσθεσε πως την επόμενη φορά θα τους πάρει μαζί του και στα Χάμπτονς.

Η δήλωση του Αδωνι Γεωργιάδη για τις Σπέτσες
«Λοιπόν στις Σπέτσες θα ήθελα να είμαι κάπου με μία κάμερα να δω το διάλογο Παύλου Πολάκη-Αθηνάς Λινού.
Πέραν του αστείου εγώ από την αρχή ήμουν υπέρ. Δεν κατάλαβα γιατί τσακώνονταν γι αυτό το θέμα και 2-3 βουλευτές που είπαν δεν θα πάνε τελικά πήγαν. Στις Σπέτσες τους κάλεσε ο άνθρωπος, έχει πολύ μεγάλο σπίτι στις Σπέτσες είναι πλούσιος, σπιταρόνα να την χαίρεται να την καμαρώνει με τον Τάιλερ. Μα τους πήρε ο άνθρωπος τσάμπα στις Σπέτσες και φώναζαν. Την άλλη φορά θα τους πάρει και στα Χάμπτονς. Δεν είναι με τίποτα ευχαριστημένοι, όλο φωνάζουν».

https://www.iefimerida.gr/politiki/adonis-georgiadis-gia-syriza-toys-pige-o-kasselakis-tzampa-stis-spetses-kai-fonazane”>

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
33,100ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα