Άδωνις Γεωργιάδης – Άννα Διαμαντοπούλου: Ο ‘κεραυνοβόλος έρωτας’ με την δεύτερη ματιά και τα ‘ένοχα’ μυστικά

18/10/20 | 2 | 0 | 175 εμφανίσεις

Μπορεί κάποτε ο Άδωνις Γεωργιάδης να κατηγορούσε τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ (μαζί με αυτά της Νέας Δημοκρατίας, όταν ήταν στέλεχος του ΛΑΟΣ), οι καιροί όμως αλλάζουν και μαζί αλλάζει και ο κ. Γεωργιάδης.

Και η αλήθεια είναι ότι ο υπουργός Ανάπτυξης έχει αλλάξει πολύ και συνεχώς αλλάζει κατά το δοκούν και κατά τις εκάστοτε συνθήκες. Δεν πάνε πολλά χρόνια, για παράδειγμα, που χαρακτήρισε Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ «και κλέφτες και ψεύτες», όμως σήμερα είναι αντιπρόεδρος του πρώτου κόμματος και… αποθεώνει το δεύτερο.

Χαρακτηριστική περίπτωση, η επιλογή της Άννας Διαμαντοπούλου από τον πρωθυπουργό για τη θέση της γ.γ. του ΟΟΣΑ, με τον κ. Γεωργιάδη να μη… χορταίνει να δείχνει τον ενθουσιασμό του. «Εξαιρετική επιλογή! Καλή επιτυχία» έγραψε αρχικά στο twitter, για να επανέλθει μέσω facebook και να κάνει λόγο για «λαμπρή» επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σε ένα μακροσκελές κείμενο ο υπουργός αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι συμμετέχοντας «στη διακομματική επιτροπή για τη μεταρρύθμιση της ανωτάτης παιδείας στη δεύτερη κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή, υπό τον τότε υπουργό Άρη Σπηλιωτόπουλο, η τότε κυβέρνηση είχε στο φορτίο της ήδη τη μεγάλη μεταρρύθμιση της Μαριέττας Γιαννάκου, πάνω στην οποία στηρίχθηκε, και της Άννας Διαμαντοπούλου, αλλά σε μια προσπάθεια ηρεμίας είχε προσπαθήσει να επιτύχει διακομματική συναίνεση. Εκεί γνώρισα για πρώτη φορά την κυρία Διαμαντοπούλου και από την αρχή εντυπωσιάστηκα. Περίμενα να ακούσω τις γνωστές πολιτικάντικες κοινοτυπίες, αλλά αντιθέτως άκουγα μια λογική πολιτικό με απόψεις σοβαρές» αναφέρει εντυπωσιασμένος (!) ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., συνοδεύοντας μάλιστα την ανάρτησή του και με ένα βίντεο από την εποχή που η κυρία Διαμαντοπούλου ήταν υπουργός Παιδείας και έκανε για εκείνον μια τιμητική αναφορά.

Προφανώς η θετική εκτίμηση του Άδωνι Γεωργιάδη προς το πρόσωπο της Άννας Διαμαντοπούλου φαίνεται να ενισχύθηκε όταν πριν από λίγους μήνες η υπουργός των… φωτοτυπιών, ως επικεφαλής της κριτικής επιτροπής των Education Leaders Awards, επέλεξε να βραβεύσει αυτόν και τη σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου για τον εκδοτικό τους οίκο και μάλιστα σε διαφορετικές κατηγορίες. Όλα έχουν την εξήγησή τους τελικά…

Πηγή:newsbreak.gr

https://europost.gr/adonis-georgiadis-anna-diamantopoyloy-o-keraynovolos-erotas-tin-deyteri-matia/

Category: Ειδησεις

( 2 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. 1
  Σ.Α.Ν. says:

  Αμφότεροι-Διαμαντοπούλου -Γεωργιάδης- είναι γυρολόγοι πολιτικοί και δεν κρίνονται από όσους εκτιμούν και τιμούν τους συνεπείς με την ιδεολογία τους πολιτικούς ,-ενώ απεχθάνονται και τους φλύαρους-γιαυτό και η Έλληνες πολιτικοί έχουν γενικώς απαξιωθεί ,μαζί με την πολιτική ,που ως λέξη και έννοια δεν ευθύνεται για τους γυρολόγους πολιτικούς. Αχ αυτή η ”λάγνα” εξουσία.

 2. 2
  Επισκέπτης says:

  Τα ορφανά του… σημιτισμού κυβερνούν ακόμα από θέσεις-κλειδιά

  Τέλειο τσίρκο! Όσοι πιστοί προσέθετε!

Back to Top

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

  23/10/20 | (1 σχόλια)
  Υποτίθεται ότι η οικονομία δεν πάει καλά και με τον covid θα πάει ακόμη χειρότερα. Οι επενδύσεις είναι απαραίτητες, αν ενδιαφερθεί κάποιος να επενδύσει. Μου λένε, φίλοι δικηγόροι που έχουν ασχοληθεί με το θέμα πως για να αγοραστεί γη για ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας