Οπαδοί των ομάδων των Σκοπίων «FC Shkupi» και της βουλγαρικής «FC Levski» από τη Σόφια έδωσαν τον δικό τους «αγώνα» με ξυλοδαρμούς με αποτέλεσμα να επέμβει η αστυνομία των Σκοπίων και να συλληφθούν 19 οπαδοί από τη Βουλγαρία για διατάραξη της δημόσιας τάξης και ειρήνης πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα των δύο ομάδων.

«Από αυτούς, οκτώ άτομα για βία σε αθλητικό αγώνα, δύο άτομα για σωματική επίθεση σε αστυνομικούς που εκτελούσαν υπηρεσιακές ενέργειες και εννέα για επιθετική συμπεριφορά απέναντί ​​τους. Μετά την τεκμηρίωση της υπόθεσης θα υποβληθούν σε βάρος τους οι κατάλληλες υποθέσεις. Γύρω στα μεσάνυχτα αστυνομικοί των Σκοπίων συνέλαβαν και δύο οπαδούς της ομάδας των ποδοσφαιρόφιλων της FC Shkupi, οι οποίοι παραβίασαν τη δημόσια τάξη και ειρήνη με σωματική συμπλοκή. Επίσης έχουν τεθεί υπό κράτηση και θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις νόμιμες κατηγορίες», ανέφερε το υπουργείο Εσωτερικών, σημειώνει το Makfax.

Βουλγαρικό δημοσίευμα της Dnes.bg αναφέρει, ωστόσο, ότι στη συμπλοκή με τους Σκοπιανούς ένας Βούλγαρος μαχαιρώθηκε στην κοιλιακή χώρα και βρίσκεται στο νοσοκομείο των Σκοπίων «St. Naum Ohridski».

Άγριοι  ξυλοδαρμοί μεταξύ Βουλγάρων και Σκοπιανών ‘ποδοσφαιρόφιλων’