Άγγελος Συρίγος: “Πιθανόν να ΄χούμε θέματα με την Τουρκία το καλοκαίρι στην Κύπρο”

26/6/21 | 0 | 0 | 277 εμφανίσεις

Η συζήτηση με τον Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων αλλά πάντα καθηγητή και άριστο γνώστη των διεθνών σχέσεων και των ελληνοτουρκικών κ.Άγγελο Συρίγο, έγινε πριν ολοκληρωθεί η Σύνοδος Κορυφής. Όπως θα διαπιστώσετε όσα είπε έγιναν.

Ο κ.Συρίγος μιλά για τη σχέση ΗΠΑ-Τουρκίας αναλύοντας τι θέλει η Ουάσινγκτον από την Τουρκία. Σίγουρα δε θέλει να την χάσει.

Αναλύει τους ελιγμούς του Ερντογάν που εκμεταλλεύεται τη πρόθεση της Δύσης να κρατήσει κοντά της την Τουρκία.
Ο κ.Συρίγος απαντά στις προβλέψεις για “γαλήνιο καλοκαίρι”, εκφράζοντας τις επιφυλάξεις του και προβλέποντας ότι “θα ΄χούμε θέματα στην Κύπρο”. Εξηγεί γιατί.

Πολύ ενδιαφέρον έχουν όσα λέει ,ως Υφυπουργός Παιδείας, για τα σχέδια του να συνδεθούν τα ΑΕΙ με προγράμματα της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας. Μιλά για συγκεκριμένα προγράμματα στα οποία αυτό μπορεί να γίνει, αποδεικνύοντας ότι γνωρίζει τι ακριβώς χρειαζόμαστε.

 

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    23/7/21 | (0 σχόλια)
    Οι Αττίλες, με τον προχθεσινό, είναι τέσσερις. 1ος 20 Ιουλίου 1974 2ος 14 Αυγούστου 1974 3ος 14 Νοεμβρίου 1983 (Ανακήρυξη ψευδοκράτους) 4ος 20 Ιουλίου 2021 Η Τουρκία προχωρά και εμείς μετράμε. Συνήθης τακτική από τότε που, ουσιαστικά, παραδοθήκαμε. Το καθεστώς της Αμμοχώστου είναι διαφορετικό ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο