Προκαλεί ο Τσαβούσογλου: Αν θέλαμε να ανέβουμε στα Ιμια, θα το κάναμε

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΤΖΙΑ

 

 

 

 

 

 

 

Νέες προκλητικές δηλώσεις έκανε ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου, καθώς ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, απαντώντας στον Ελληνα ομόλογό του, είπε ουσιαστικά ότι αν η Τουρκία ήθελε να πατήσει στα Ιμια, θα μπορούσε να το κάνει.

Ο Τσαβούσογλου με τις δηλώσεις του απάντησε στα λεγόμενα του Νίκου Κοτζιά ο οποίος, στη συνέντευξη που είχε δώσει στο ΣΚΑΪ, είχε αναφέρει ότι ο αρχηγός των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων δεν θα μπορούσε να ανέβει στα Ιμια γιατί η Ελλάδα είχε λάβει τα μέτρα της.

«Αν το καθήκον του Τούρκου αρχηγού ήταν να ανέβει στα Ιμια, θα το είχε κάνει», είπε ο Τσαβούσογλου και συμπλήρωσε με νόημα, αναφερόμενος στην κρίση του 1996 «Μην ξεχνάμε ότι εμείς ανεβήκαμε οποτεδήποτε χρειάστηκε».

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών αναφέρθηκε και στην υπόθεση των 8 στρατιωτικών και την απόφαση να απορριφθεί η έκδοσή τους από τον Αρειο Πάγο. Αυτό, σχολίασε, δεν αρμόζει στις σχέσεις καλής γειτονίας ούτε έχει σχέση με τη Δικαιοσύνη.

«Αυτό δεν μας προκαλεί απορία», πρόσθεσε, συμπληρώνοντας πως ο επικεφαλής του κουρδικού PKK «είχε βρει καταφύγιο στην Ελλάδα».

spot_img

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μηπως πληττεται η σοβαροτητα των υπουργων εξωτερικων των χωρων μας, που αντιδικουν λεκτικως και καθημερινως σχεδον για το τιποτα;;; Μιλουσαν οι Τουρκοι προτου κανουν την επεμβαση στην Κυπρο τον Ιουλιο του 1974;;;. Και εκεινα τα κουλουρια στην Σμυρνη , που εφαγαν Ε

    • οι κ.κ Ερντογαν και Τσιπρας τοσο ευκολα ξεχαστηκαν;;; Ειναι οι ειδοι του Μαρτιου, αλλα υπαρχει και το δημοψηφισμα του Απριλιου στην Τουρκια, εχουμε κσι εμεις αυτη την καθυστερημενη αξιολογηση , δεν μας παιρνει για τιποτε αλλο και μαλιστα με εκλογικες αναμετρησεις σε Γαλλια ,Γερμανια και τον ΤΡΑΜΠ , που φαινεται οτι με συμβολη των ελληνορθοδοξων συμβουλων του υποληπτεται το Οικουμενικο Πατριαρχειο, που σαν εμεις να το ξεχασαμε τελευταια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,400ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα