Σκάνδαλο Έπσταϊν: «Με εξέδιδαν από 17 ετών στον πρίγκιπα Άντριου – Τί μου έκανε στις συνευρέσεις μας» – Tί κατέθεσε θύμα

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ένα από τα θύματα του Tζέφρι Έπσταϊν μίλησε στο NBC και έδωσε λεπτομέρειες για τη συνεύρεσή της με τον πρίγκιπα Άντριου το 2001, στο σπίτι της Γκισλέιν Μάξουελ, της μούσας και συνεργάτιδας του νεκρού πλέον παιδόφιλου μαστρωπού χρηματιστή.

Συγκεκριμένα, σε εκπομπή του NBC η Βιρτζίνια Ρόμπερτς Τζιούφρε καθώς και άλλα πέντε θύματα της δικτύου τράφικινγκ που είχε στήσει ο Έπσταϊν, μίλησαν για τις εμπειρίες τους και τη σeξουαλική εκμετάλλευση που υπέστησαν ως ανήλικες στην εκπομπή Dateline του NBC. Σύμφωνα με την Τζιούφρε, η οποία το 2001 ήταν 17 ετών, ο πρίγκιπας Άντριου Δούκας του Γιορκ είχε μαζί της σeξουαλική επαφή μετά από υπόδειξη της ίδιας της Γκίσλεϊν Μάξουελ κι ενώ ήξερε ότι η Τζιούφρε ήταν ανήλικη.

«Ήταν κι αυτός ένας από τους δράστες. Συμμετείχε κανονικά. Την πρώτη φορά που ήρθα στο Λονδίνο, ήμουν τόσο νέα. Η Γκισλέιν με ξύπνησε ένα πρωί και μου είπε: «Θα γνωρίσεις έναν πρίγκηπα σήμερα». Δεν ήξερα τότε ότι θα με εξέδιδαν σε έναν πρίγκηπα.

Πήγαμε στο Κλαμπ Τραμπ. Ο Πρίγκηπας Άντριου μου έφερε αλκοόλ, ήταν στον χώρο των VIP, είμαι σίγουρη ότι ήταν βότκα. Μου είπε κάτι του στυλ «Ας χορέψουμε», του είπα «εντάξει».

Πάμε να φύγουμε από το Κλαμπ Τραμπ και μπαίνω στο αμάξι του Τζέφρι και της Γκισλέιν. Και μου λέει αυτή: «Θα έρθει πίσω στο σπίτι. Θέλω να του κάνεις ότι κάνεις για τον Έπσταϊν. Απλά δεν μπορούσα να το πιστέψω». Σύμφωνα με την ίδια όταν πήγαν στο σπίτι της Γκισλέιν ο Πρίγκιπας Άντριου έκανε σeξ μαζί της αρχικά στο μπάνιο και μετά στο υπνοδωμάτιο.

Όπως σημείωσε στην μαρτυρία της στο NBC:

«Δεν ήταν χυδαίος ή κάτι τέτοιο. Είπε κάτι του στυλ ευχαριστώ και κάποια ωραία γλυκανάλατα και έφυγε.

Εγώ απλά δεν μπορούσα να το πιστέψω ότι ήταν μπλεγμένοι και ευγενείς. Αρνείται ότι έγινε ποτέ οτιδήποτε και θα συνεχίσει να το αρνείται, αλλά ξέρει την αλήθεια όπως κι εγώ την ξέρω» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πρόσφατα το Παλάτι του Μπάκινγκχαμ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση εκ μέρους του Δούκα του Γιορκ υποστηρίζοντας πως:

«Το Παλάτι αρνείται με έμφαση ότι ο Δούκας του Γιορκ είχε οποιαδήποτε σeξουαλική επαφή ή σχέση με την Βιρτζίνια Ρόμπερτς. Οποιοσδήποτε άλλος ισχυρισμός περί του αντιθέτου είναι απλά ψευδής και χωρίς καμία υπόσταση».

Σημειώνεται ότι το προηγούμενο διάστημα δημοσιεύθηκε βίντεο που δείχνει τον πρίγκιπα στην κατοικία του χρηματιστή στη Νέα Υόρκη, να αποχαιρετά χαμογελώντας μια νεαρή γυναίκα.

Ο ίδιος ο πρίγκιπας Άντριου τότε δήλωσε «σοκαρισμένος» από τις κατηγορίες για σeξουαλική κακοποίηση. «Η Αυτού Υψηλότης αποδοκιμάζει την εκμετάλλευση κάθε ανθρώπινου όντος και ο υπαινιγμός ότι θα μπορούσε να εγκρίνει να συμμετέχει ή να ενθαρρύνει τέτοιες πρακτικές είναι φρικτός», ανέφεραν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ σε ανακοίνωσή τους η οποία μεταδόθηκε χθες από το πρακτορείο ειδήσεων Press Association.

Νέα αγωγή κατά κληρονόμων του Έπσταϊν – Zητούν 100 εκατ. δολ.

Μία νέα αστική αγωγή κατατέθηκε σε βάρος των κληρονόμων του Τζέφρι Έπσταϊν, που πέθανε στη φυλακή, και των φερόμενων ως συνεργών του από δύο γυναίκες, τις οποίες κακοποίησε πριν από 15 χρόνια και οι οποίες ζητούν αποζημίωση ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων.

Στην αγωγή, που κατατέθηκε στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μανχάταν, δεν αποκαλύπτονται τα στοιχεία των δύο θυμάτων του χρηματιστή ούτε εκείνα των περίπου 10 γυναικών, εναντίον των οποίων, επίσης, στρέφονται, επειδή ενδεχομένως βοήθησαν τον δισεκατομμυριούχο. Η ηλικία των εναγουσών δεν αναφέρεται στην αγωγή, όμως η δικηγόρος τους Λίζα Μπλουμ σημείωσε σήμερα Παρασκευή, σε ένα δελτίο Τύπου, ότι εκείνη την εποχή ήταν 18 και 20 ετών.

Οι δύο γυναίκες εργάζονταν στο ίδιο εστιατόριο του Μανχάταν το 2004, όταν τις προσέγγισε μια γυναίκα, γνωστή του χρηματιστή. Η γυναίκα αυτή πρότεινε στα δύο κορίτσια, που αναζητούσαν δουλειά ως μοντέλα και δεν είχαν χρήματα, να τους δώσει εκατοντάδες δολάρια για να πάνε να κάνουν μασάζ στον Έπσταϊν, στην οικία του.

Τα κορίτσια πήγαν στην πολυτελή κατοικία του χρηματιστή, κοντά στο Σέντραλ Παρκ. Μόλις μπήκαν στο «δωμάτιο του μασάζ», ο Τζέφρι Έπσταϊν τους επιτέθηκε σεξουαλικά, προτού τους δώσει εκατοντάδες δολάρια.

Στην αγωγή, οκτώ σελίδων, τονίζεται ότι οι δύο γυναίκες «τρομοκρατήθηκαν» από τον Έπσταϊν και την εξουσία που απολάμβανε εκείνη την εποχή και δεν σκέφθηκαν καν να τον καταγγείλουν. Μόλις την απαγγελία κατηγοριών σε βάρος του, στις αρχές Ιουλίου, στη Νέα Υόρκη, κατάλαβαν τη σοβαρότητα των εγκλημάτων του.

Η αγωγή αυτή προστίθεται σε μια άλλη αγωγή που κατατέθηκε την Τετάρτη 14 Αυγούστου, στο δικαστήριο της πολιτείας της Νέας Υόρκης σε βάρος των κληρονόμων του Έπσταϊν και της φίλης του και φερόμενης ως συνεργού του Γκισλέιν Μάξγουελ.

https://www.pronews.gr/kosmos/805963_i-virtzinia-romperts-tzioyfre-mila-sto-nbc-gia-epstain-me-exedosan-ston-prigkipa

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,400ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα