Ραγδαίες εξελίξεις: Διαταγή Τραμπ στο Πεντάγωνο να ετοιμάσει «σχέδιο αντίδρασης»

18/9/19 | 0 | 0 | 142 εμφανίσεις
Πηγή: (AP Photo/Evan Vucci)

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ συναντήθηκε την Τρίτη με αξιωματούχους του αμερικανικού Πενταγώνου και τους διέταξε να σχεδιάσουν ενδεχόμενη αντίδραση των ΗΠΑ στην επίθεση που δέχθηκαν πετρελαϊκές εγκαταστάσεις της Σαουδικής ΑραβίαςΠάντως, ο Λευκός Οίκος αναμένει από τη Σαουδική Αραβία να αποφασίσει τον τρόπο της δικής της αντίδρασης, πριν αποφασίσει πολεμικές κινήσεις.   Όπως μεταδίδει το CNNi επικαλούμενο αξιωματούχους της αμερικανικής κυβέρνησης, δύο Αμερικανοί αμυντικοί αξιωματούχοι δήλωσαν ότι το Πεντάγωνο διατάχθηκε να καταρτίσει ένα «σχέδιο» αντίδρασης στην διάρκεια της συνάντησης στον Λευκό Οίκο.

Ωστόσο, τόνισαν ότι δεν έγινε μία λεπτομερής παρουσίαση των διαθέσιμων αμυντικών επιλογών που υπάρχουν. Η Τεχεράνη έχει αρνηθεί κάθε ευθύνη για τις επιθέσεις.

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 

Το σχόλιο της ημέρας

    23/1/20 | (0 σχόλια)
    protagon.gr Κώστας Γιαννακίδης 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020, 20:11 Το άμεσο μέλλον της εκπαίδευσης περιλαμβάνει διδασκαλία από ολογράμματα και μηχανές τεχνητής νοημοσύνης και εμείς ακόμα συζητάμε για το αν πρέπει να αξιολογούνται τα ΑΕΙ και αν οι πτυχιούχοι των ξένων Πανεπιστημίων πρέπει ...

Διαφήμιση

Ροή Ειδήσεων
Εφημερίδες