Η αλήθεια ενάντια στον κομματισμό

13/6/18 | 1 σχόλια | 0 απαντήσεις | 598 εμφανίσεις

Ν. Λυγερός

Όταν μερικοί προσπαθούν να μας πείσουν ότι με αυτές τις απαράδεκτες διαπραγματεύσεις η Ελλάδα παίρνει πίσω την ιστορία της, είναι απλώς γελοίο. Ο κομματισμός τους είναι τόσο μεγάλος που τους τυφλώνει. Προσπαθεί η κυβέρνηση να μας πει ότι έλυσε ένα πρόβλημα που δεν έλυσαν οι άλλες, αλλά αυτή η λύση δεν είναι μόνο ένας συμβιβασμός αλλά μια παραίτηση. Η Ελλάδα δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο για να πρέπει να παραδοθεί. Έτσι δεν υπάρχει καμία συμφωνία που να δικαιολογεί τη χρήση του όρου Μακεδονία. Ακόμα και το erga omnes δεν είναι εξασφαλισμένο. Όταν κάποιος μπερδεύει τις προοδευτικές δυνάμεις με τον μηδενισμό του Έθνους, είναι αναμενόμενο να μιλά με τέτοιο τρόπο, αλλά δεν υπάρχει ανάγκη να τον ακολουθήσουμε, αντιθέτως πρέπει ν’ αντισταθούμε και μάλιστα αποτελεσματικά. Τα Σκόπια δεν θέλουν να αναθεωρήσουν το Σύνταγμά τους και οι δηλώσεις του Προέδρου τους είναι ξεκάθαρες. Δεν υπάρχει καμία Συμφωνία ούτε με τον Πρωθυπουργό. Έτσι δεν μας ενδιαφέρει να φανεί η κυβέρνηση πιο αποτελεσματική από τις προηγούμενες και ειδικά για το φαίνεσθαι. Σε κάθε περίπτωση έως τώρα το όνομα Μακεδονία δεν παραδόθηκε από κανένα. Έτσι κι εμείς δεν πρόκειται να αφήσουμε κανένα να πληγώσει την Ελλάδα, τον Ελληνισμό και την Ιστορία λόγω αρρωστημένου κομματισμού.

Category: Το σχόλιο της ημέρας

( 1 σχόλια )

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. 1
  Σ.Α.Ν says:

  ΝΑΤΟΣ -ΝΑΤΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
  ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΙΧΝΕΥΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟΙΧΗΘΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΕΣ.
  ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΑΣ ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΟΥΝ ΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΡΩΘΟΥΝ.
  ΖΗΤΩΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΑΣ, Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο Κ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΥΓΕΡΟΣ , Ο ΕΛΛΗΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΕΞΥΠΝΑΔΑΣ.

Back to Top

Leave a Reply

 

Το σχόλιο της ημέρας

  21/5/19 | (6 σχόλια)
  Με την ανοχή που δείχνει η ελληνική πολιτεία σε φαινόμενα βίας και καταστροφής δημόσιας περιουσίας ή προσβολής θεσμών, υπάρχουν τρείς, τουλάχιστον, σοβαροί κίνδυνοι: -Ο ένας είναι να αγανακτήσει η ελληνική κοινωνία και να ανεχθεί, αν δεν επιδιώξει, ένα αυταρχικό ...

Διαφήμιση

Ροή Ειδήσεων
Εφημερίδες


Φωτογραφία της ημέρας