Αυγενάκης για ΕΕΑ: Δεν είναι δυνατόν να επιβάλλεται υποβιβασμός χωρίς να υπάρχει απόλυτη τεκμηρίωση

28/1/20 | 1 | 0 | 332 εμφανίσεις
ΠΟΛΙΤΙΚΗ 

«Η κυβέρνηση σέβεται το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου και την κρίση της επιτροπής επαγγελματικού αθλητισμού», αναφέρει στο twitter ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, σχετικά με την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης.

«Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν είναι δυνατόν να επιβάλλεται η πλέον επαχθής ποινή του υποβιβασμού σε ιστορικές ομάδες χωρίς να υπάρχει απόλυτη τεκμηρίωση», συνεχίζει ο κ. Αυγενάκης στην ίδια ανάρτηση.

 

Lefteris Avgenakis@l_avgenakis

Η κυβέρνηση σέβεται το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου και την κρίση της επιτροπής επαγγελματικού αθλητισμού. Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν είναι δυνατόν να επιβάλεται η πλέον επαχθής ποινή του υποβιβασμού σε ιστορικές ομάδες χωρίς να υπάρχει απόλυτη τεκμηρίωση.

652 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

 

Category: Ειδησεις

( 1 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. 1
  Σ.Α.Ν says:

  ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ Ο Κ.ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ -ΟΧΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ- ΠΡΟ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΕΩΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΟΣ ΠΑΟΚ -ΒΟΛΟΥ ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΣΥ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Ο ΠΑΟΚ.
  ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ”ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ” ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ,ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ”ΤΑ ΕΞ ΑΜΑΞΗΣ -ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΑ-” ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ;;; .
  ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΟ -ΓΙΑ ΛΙΓΟ- ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ”ΕΡΙΦΗΔΕΣ”;;;.
  ΠΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΙ ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΟΙ.

Back to Top

Leave a Reply

 


Το σχόλιο της ημέρας

  30/3/20 | (3 σχόλια)
  Η κυβέρνηση με διαρροή ειδήσεων ετοιμάζει τον κόσμο για μειώσεις. Είναι κάτι που το περιμέναμε. Αυτήν την φορά αν γίνει οτιδήποτε θα πρέπει να αρχίσει απο το μισθό του πρωθυπουργού, των υπουργών, των κρατικών στελεχών, των βουλευτών των κομμάτων, και ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας