Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Νικ Κύργιος κάνει παράπονα επειδή εν ώρα αγώνα μυρίζει μαριχουάνα!

Ο Αυστραλός τενίστας το έκανε ξανά στο παιχνίδι με τον Μπονζί στο US Open και αφού τον έπιασε η μυρωδιά ακούστηκε να λέει στον διαιτητή: «Ήταν γ*** μαριχουάνα, ήταν καπνός. Προφανώς δεν θα διαμαρτυρηθώ για φαγητό».

Αργότερα είπε ότι είναι ασθματικός και έχει θέμα με το να τρέξει όταν υπάρχει καπνός στο γήπεδο, ενώ έκανε και συγκρίσεις ανάμεσα στα Grand Slam όσο αφορά την ατμόσφαιρα και τη συμπεριφορά του κόσμου: «Στο US Open η ατμόσφαιρα είναι τελείως διαφορετική απ’ οπουδήποτε αλλού. Στο Wimbledon είναι τα πάντα όπως πρέπει.

Στο Australian Open το περιμένεις ως Αυστραλός. Εδώ όμως έχει πολλή φασαρία. Δεν ακούγεται τίποτα. Τις μισές φορές δεν μπορούσα καν να ακούσω τι μου έλεγαν από την ομάδα μου. Ακούγονταν σειρήνες, τρένα, ο κόσμος. Για κάποιον που έχει θέμα με τη συγκέντρωση σε όλη την καριέρα του, θέλει μεγάλη προσπάθεια να βγεις από συγκεκριμένες καταστάσεις».

https://www.pronews.gr/pronews-tv/athlitismos-pronews-tv/us-open-o-nik-kyrgios-ekane-parapona-pos-tin-ora-tou-agona-myrize-marixouana-olo-to-gipedo-vinteo/