Οι Τούρκοι ανησυχούν ότι οι Εβραίοι θα αγοράσουν και “θα καταπιούν” την Κύπρο.

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

 

Turkiye:   «Το σχέδιο για να καταπιούν την Κύπρο! Το Ισραήλ ονειρεύεται να καταλάβει και το Νησί»

Turkiye:   «Το σχέδιο για να καταπιούν την Κύπρο! Το Ισραήλ ονειρεύεται να καταλάβει και το Νησί» δημοσιεύεται [09.11.2023] στην εθνικιστική φιλοκυβερνητική (θεωρούμενη πλησίον κρατικών υπηρεσιών) εφημερίδα ευρείας κυκλοφορίας Türkiye πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ αντισημιτικού χαρακτήρα του Yılmaz Bilgen  στο οποίο αναφέρονται και τα εξής:  Το Ισραήλ, το οποίο, αφού αγόρασε κομμάτι-κομμάτι τη γη, κατέστρεψε την Παλαιστίνη υπό την απειλή όπλων, παίζει το ίδιο παιχνίδι στην Κύπρο.

Μέσα σε 20 χρόνια, οι Σιωνιστές αγόρασαν δεκάδες χιλιάδες στρέμματα γης στην ‘ΤΔΒΚ’ και δημιούργησαν αποικίες στο Νησί. Χιλιάδες Εβραίοι που διέφυγαν από τον πόλεμο της Ουκρανίας εγκαταστάθηκαν στην Κύπρο.

Το Ισραήλ, το οποίο κατάπιε την Παλαιστίνη βήμα προς βήμα με την απειλή όπλων καταστρέφοντας τη δημογραφική δομή, παίζει την ίδια τακτική στην Κύπρο. Οι Σιωνιστές συλλέγουν επιμελώς γη τόσο στο ‘βόρειο’ όσο και στο ‘νότιο τμήμα’ του νησιού. Επίσημες πηγές ενημέρωσαν ότι ο αριθμός των Εβραίων στην ‘Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου’ ξεπέρασε τις 43 χιλιάδες.

Σύμφωνα με τα αρχεία, οι Εβραίοι απέκτησαν 25 χιλιάδες στρέμματα γης στη ‘Βόρεια Κύπρο’, η οποία έχει έκταση 3.355 τετραγωνικά χιλιόμετρα, με άμεσους και έμμεσους τρόπους. Οι Σιωνιστές, οι οποίοι θέλουν επίσης να κυριαρχήσουν στον εμπορικό τομέα, ίδρυσαν περίπου 1.500 εταιρείες στην ‘ΤΔΒΚ’ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΥΣ…

Οι Εβραίοι αγοράζουν γη στην Κύπρο με τρεις διαφορετικές μεθόδους. Η φόρμουλα του διαχειριστή, που ονομάζεται μέθοδος trust, είναι η πιο συνηθισμένη μορφή αγοράς. Ωστόσο, άλλες προτιμώμενες μέθοδοι είναι η συλλογή γης από Εβραίους που έχουν αποκτήσει υπηκοότητα και μέσω πρόθυμων ενδιάμεσων ‘Τούρκων’ κατοίκων του ‘Νησιού’.

Δεδομένου ότι δεν υπάρχει σύστημα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης στην Κύπρο, οι συμβολαιογραφικές αγοραπωλησίες δεν εμφανίζονται. Ωστόσο, αναφέρεται ότι συμβολαιογραφικές πράξεις υπάρχουν 285 χιλιάδες σε όλη την ‘ΤΔΒΚ’.

Ένα σημαντικό μέρος αυτών των πωλήσεων έγινε και σε Εβραίους. Οι Εβραίοι αγόρασαν τους τίτλους ιδιοκτησίας εκατοντάδων γαιών με ‘Ε/Κ’ σύνδεσμο, ‘τουρκικό’ σύνδεσμο ή ισοδύναμους συνδέσμους.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΜΕΤΡΑ

Οι ‘Κύπριοι δήμαρχοι’ με τους οποίους μιλήσαμε επέστησαν την προσοχή στην εξαιρετική αύξηση της πρόσφατης τάσης αγοράς γης. Ο ‘δήμαρχος Ακάνθου’ Hayri Orçan δήλωσε: «Οι αρχές μας πρέπει να λάβουν επειγόντως μέτρα με ένα νέο νόμο. Τα εδάφη μας πρέπει να παραμείνουν ‘τουρκικά’. Πρέπει να αναπτύξουμε τη μέθοδο της ενοικίασης αντί της μεταβίβασης τίτλου ιδιοκτησίας. Ειδικά ο τομέας των ακινήτων από την Τουρκία θα πρέπει να αναλάβει ενεργό ρόλο στην Κύπρο», είπε.

ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΖΑ

Η Yasemin Öztürk, ‘βουλευτής’ του ‘Κόμματος Εθνικής Ενότητας Κύπρου’, η οποία έκανε εκτιμήσεις στην εφημερίδα μας, είπε ότι αν δεν μπει επειγόντως φρένο στην τρέχουσα πορεία, είναι αναπόφευκτο η Κύπρος να έχει την τύχη της Γάζας και της Παλαιστίνης.

Η Öztürk, η οποία έχει κάνει νομικές σπουδές, δήλωσε: «Ο Theodor Herzl, ο ιδρυτής του Σιωνισμού, ανακήρυξε την Κύπρο ως τη δεύτερη ιερή γη μετά την Παλαιστίνη. Ο Binyamin Netanyahu λέει επίσης σε κάθε ευκαιρία ότι θέτουν τους στόχους τους σύμφωνα με τα ιερά βιβλία τους και ότι αγωνίζονται για το ιδανικό της Γης της Επαγγελίας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η πατρίδα μας βρίσκεται υπό μεγάλη απειλή. Αυτό που συνέβη πριν από 100 χρόνια στην Παλαιστίνη επαναλαμβάνεται στην Κύπρο. Η Κύπρος οδηγείται με γοργούς ρυθμούς σε μια νέα καταστροφή προσφυγιάς.

Αν δεν ληφθούν μέτρα σήμερα, μπορούμε να δούμε τα σιωνιστικά αεροπλάνα που καίνε τη Γάζα στους ουρανούς της Κύπρου και τα κατοχικά τανκς στη Λευκωσία, την Αμμόχωστο και τη Μόρφου. Αυτή η σιωνιστική κατοχή θα μας κάνει να αναπολούμε ακόμα και τους Ελληνοκύπριους».

ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΗ ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ

Τονίζοντας ότι κάποια κενά στους νόμους της ‘ΤΔΒΚ’ τα εκμεταλλεύονται στο έπακρο οι Εβραίοι, η Yasemin Öztürk δήλωσε:

«Οι Εβραίοι έχουν μια μυστική ατζέντα σχετικά με την Κύπρο. Άρχισαν να αγοράζουν γη για πρώτη φορά το 2004. Και χρησιμοποιούν τα κενά του νόμου και αυξάνουν εξαιρετικά τις αξίες της γης και εξοβελίζουν τους ‘Τούρκους’.

Έχτισαν δεκάδες εβραϊκές τοποθεσίες στην ‘ΤΔΒΚ’. Δημιούργησαν ένα είδος αποικίας. Δημιούργησαν μεσιτικά μονοπώλια. Δεν αφήνουν κανέναν ‘Τούρκο’ ανάμεσά τους. Δεδομένου ότι η πώληση της γης γίνεται μέσω συμβολαιογράφου, το μεγαλύτερο μέρος της δεν είναι καταγεγραμμένο. Για το λόγο αυτό, δεν προσελκύει την προσοχή».

«Το Τρίκομο, η ακτογραμμή της Κερύνειας, η περιοχή του λιμανιού Γιαλούσα και σχεδόν όλη η Καζιβέρα είναι στα χέρια τους. Πρόσφατα, κατέβασαν τη σημαία μας από το λιμάνι Γιαλούσα. Τα πλοία ασχολούνται συνεχώς με μυστηριώδεις μεταφορικές δραστηριότητες. Δεν γνωρίζουμε αν κάνουν λαθρεμπόριο όπλων, ναρκωτικών ή ανθρώπων. Αν δεν ληφθούν μέτρα, θα καταλάβουν κάποιους δήμους από άποψη πληθυσμού και διοίκησης». Το Ισραήλ αγοράζει γη τόσο στην ‘Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου’ όσο και στην ‘Ε/Κ πλευρά’.

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
27,000ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα