Ο Σκέρτσος καλύπτει τον Ψαριανό για το υβριστικό του παραλήρημα: «Το θέμα κλείνει εδώ»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

«Οι δηλώσεις του κ. Ψαριανού προφανώς είναι καταδικαστέες, έχει κληθεί, έχει δώσει εξηγήσεις, το θέμα κλείνει εδώ», απάντησε ο Άκης Σκέρτσος για τα όσα έγραψε στο Twitter o Γρηγόρης Ψαριανός.

Το υβριστικό παραλήρημα του Γρηγόρη Ψαριανού κατά καθηγητών είναι καταδικαστέο; Είναι. Έδωσε εξηγήσεις ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ και πρώην μετακλητός στο γραφείο του Παναγιώτη Πικραμμένου; Έδωσε. Θα αποπεμφθεί; Όχι. Αυτή είναι η ουσία μετά τα όσα είπε σήμερα ο Άκης Σκέρτσος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Η Νέα Δημοκρατία με το σύστημα «ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε» έβγαλε «λάδι» τον Γρηγόρη Ψαριανό για τους χαρακτηρισμούς «καθάρματα», «αρχιμαφιόζοι», «σκουλήκια» και «αλήτες» εναντίον των καθηγητών, τονίζοντας όχι μία, αλλά δύο φορές πως το θέμα τελειώνει εδώ.

«Οι δηλώσεις του κ. Ψαριανού προφανώς είναι καταδικαστέες, έχει κληθεί, έχει δώσει εξηγήσεις, το θέμα κλείνει εδώ. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Προφανώς δεν στοχοποίησε ανθρώπους, δεν στοχοποίησε κλάδους, στοχοποίησε συγκεκριμένες συμπεριφορές. Και το αφήνουμε εδώ», είπε χαρακτηριστικά ο Άκης Σκέρτσος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 35:45” του βίντεο:

 

Με αυτόν τον τρόπο, ουσιαστικά, απάντησε και στον ΣΥΡΙΖΑ που επιμόνωςκαλούσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να διαγράψει και βγάλει εκτός λίστας τον πρώην μετακλητό υπάλληλο, «διαφορετικά θα σημαίνει ότι ο κ. Μητσοτάκης συμφωνεί με τον Ψαριανό πως οι καθηγητές είναι “αλήτες, καθάρματα και μαφιόζοι”».

Υπενθυμίζεται ότι η ΟΛΜΕ με ανακοίνωσή της επεσήμανε ότι θα κινηθεί δικαστικά κατά του Γρηγόρη Ψαριανού.

https://www.ieidiseis.gr/politiki/200336/o-skertsos-kalyptei-ton-psariano-gia-to-yvristiko-tou-paralirima-to-thema-kleinei-edo

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα