ΟΥΔΕΝ ΝΕΩΤΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ. ΑΠΟ ΤΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΝ;

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
Το Ουδέν νεώτερον από το δυτικό μέτωπο (αγγλ. All Quiet on the Western Front) είναι κινηματογραφικό αντιπολεμικό έργο του 1930 βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Έριχ Μαρία Ρεμάρκ. Βραβεύτηκε με το Όσκαρ για την καλύτερη ταινία το 1930 και είναι μια από τις πιο γνωστές αντιπολεμικές κινηματογραφικές ταινίες.
Το πρόσφατο Ουδέν νεώτερον από το δυτικό μέτωπο έκανε πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο στις 12 Σεπτεμβρίου 2022 και κυκλοφόρησε στο Netflix στις 28 Οκτωβρίου.
ΣΧΟΛΙΟ: Είχα διαβάσει το βιβλίο αλλά δεν είδα την πρώτη ταινία. Γι αυτό δεν μπορώ να κάνω συγκριτικό σχόλιο. Είδα, όμως, χθες την δεύτερη ταινία. Του Netflix.
Όποιος κάθεται στο σαλόνι του σπιτιού του, σε ζεστό κλίμα, πίνοντας το ποτό του και απολαμβάνοντας τον αγώνα που παρακολουθεί και είναι υπέρμαχος του πολέμου στην Ουκρανία, ας κάνει τον κόπο να δει την ταινία.
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Ας την δει και ας έλθει εδώ υπέρμαχος της συνέχισής του.
Π.Σ.
spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Σκεφτείτε, δε, ότι μετά από αυτό το μακελειό οι άνθρωποι είπαν ποτέ ξανά. Και σε μερικά χρόνια έκαναν χειρότερα με τον Β’ΠΠ. Και τώρα πάλι κραδαίνουμε τα πυρηνικά.
    Υπάρχει πρόβλημα σε επίπεδο βιολογίας του είδους…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα