Ανεπιθύμητοι στην Ελλάδα 12 Ρώσοι διπλωμάτες

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών για την κήρυξη 12 μελών των Ρωσικών Διπλωματικών και Προξενικών Αποστολών στην Ελλάδα ως πρόσωπα μη αρεστά στην Ελλάδα  (personae non gratae)

Οι Ελληνικές αρχές κηρύξαν 12 μέλη των Διπλωματικών και Προξενικών Αποστολών της Ρωσικής Ομοσπονδίας, που είναι διαπιστευμένα στην Ελλάδα, ως πρόσωπα μη αρεστά (personae non gratae).

Οι ανωτέρω κηρύχθηκαν ανεπιθύμητοι σύμφωνα με τις διατάξεις της Σύμβασης της Βιέννης για τις Διπλωματικές Υποθέσεις του 1961 και της Σύμβασης της Βιέννης για τις Προξενικές Υποθέσεις του 1963.

Ο Υπηρεσιακός Γενικός Γραμματέας ενημέρωσε νωρίτερα σήμερα τον Ρώσο Πρέσβη σχετικά με την απόφαση αυτή.

spot_img

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολύ σωστή ενέργεια μετά τις αποκαλύψεις για τις φρικαλεότητες των Ρώσων. Το μέτρο θα πρέπει να περιλαμβάνει και τον Ρώσο Πρέσβη. Η απομόνωση της Ρωσίας είναι σκόπιμο να συνεχιστεί στα πάντα, ακόμα και στο φυσικό αέριο καλό είναι η Ελλάδα να σταματήσει την εισαγωγή.

  2. “ακόμα και στο φυσικό αέριο καλό είναι η Ελλάδα να σταματήσει την εισαγωγή”

    Σωστά, να χρησιμοποιούμε το δικό μας, που το βγάζομε άφθονο…

  3. Διερωτώμαι τι άλλο θα κάνει ακόμη η Ελλάδα, ώστε να καταστρέψει εντελώς τις σχέσεις της με την Ρωσσία και τι προσδοκά να κερδίσει από την πολιτική αυτήν. Γίναμε βασιλικότεροι τού βασιλέως με τι αντάλλαγμα; Δύση και ΗΠΑ εξακολουθούν να στηρίζουν την (εσαεί) ουδέτερη Τουρκία. Τα εγκλήματα τής τελευταίας δεν φαίνεται να τους ενοχλούν ποσώς.

    Τό ἐθνικό συμφέρον καί οἱ ἐγκληματίες τῆς εἰρήνης

  4. ΕΝΤΑΞΕΙ , φαίνεται πια πως ένα Νέο Παραπέτασμα στήνεται προς την Ρωσία του Πούτιν και τους πολίτες της -και απ’ότι φαίνεται θα κρατήσει χρόνια- ,με άγνωστες συνέπειες για τον ίδιο τον κ.Πούτιν, ο οποίος -όπως οι δικοί μας Ελευθέριος Βενιζέλος το 1919 έκανε ήρωα” τον Κεμάλ και ο Ταξίαρχος Δημήτρης Ιωαννίδης το 1974 τον Ετσεβίτ – έκανε και αυτός ήρωα τον κ.Ζελένσκι-αλλά κυρίως για τους Ρώσους πολίτες, που στερούνται και θα στερηθούν πολλά αγαθά -κυρίως την ενημέρωση του διαδικτύου και των κινητών τηλεφώνων για άγνωστο χρόνο.
    ΚΑΙ κάτι για την Ελλάδα μας και ως απάντηση στο άρθρο της ΕΣΤΙΑΣ .
    Όσο δεν δίνουμε πλειοψηφία σαν εκείνη του 1974 σε ένα ικανό ηγέτη ,ας μη περιμένουμε κάτι εξαιρετικό εντός των Συμμαχιών μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα