Βουλευτής ΝΔ Ζ.Τζηκαλάγιας: Ομολογεί ρουσφέτια στο Νοσοκομείο της Πάτρας

8/7/21 | 0 | 0 | 166 εμφανίσεις

Το θεωρεί… δουλειά του

Χωρίς κανέναν δισταγμό ο βουλευτής Καστοριάς της Νέας Δημοκρατίας, Ζήσης Τζηκαλάγιας, παραδέχθηκε ότι παρεμβαίνει στη νοσηλευτική υπηρεσία του Νοσοκομείου Καστοριάς.

«Είμαι ο βουλευτής του νομού, που σημαίνει θεσμικά είμαι ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης στον νομό» ισχυρίστηκε ο βουλευτής, ξεχνώντας ότι αυτό στην πραγματικότητα σημαίνει ότι είναι ο εκπρόσωπος του νομού στη Βουλή και όχι κάποιο είδος «γκαουλάιτερ», που υπερβαίνει κάθε διάκριση των εξουσιών.

Όλα άρχισαν έπειτα από καταγγελίες της αντιπολίτευσης για «παρεμβάσεις και αλλαγές» του υπουργού στη νοσηλευτική υπηρεσία, που προκάλεσαν προβλήματα και αντιδράσεις.

Αντί όμως ο βουλευτής της ΝΔ να το διαψεύσει, προτίμησε να αυτοχριστεί σε καίσαρας και να πει ότι «συζητά» και «λέει την άποψή του» επί παντός επιστητού, ειδικά δε αφού επί χρόνια υπηρετούσε στο συγκεκριμένο νοσοκομείο.

Η κρίση μεγαλείου του κ. Τζηκαλάγια μάλιστα δεν έμεινε εκεί, αλλά, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τις παρεμβάσεις του, συνέχισε πως «όπως ο πρωθυπουργός μιλάει με τους υπουργούς ή σε άλλα επίπεδα μιλάει με τους βουλευτές, έτσι σε κάθε νομό πάντοτε, πάντοτε μα πάντοτε, ο βουλευτής ή οι βουλευτές μιλάνε με τους διοικητές και τους διευθυντές των οργανισμών.

Με όλους». «Δεν είναι μόνο με το νοσοκομείο» συμπλήρωσε, αφήνοντας τους ακροατές να αναρωτιούνται πού αλλού παρεμβαίνει ο κ. Τζηκαλάγιας!

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/1000164_voyleytis-nd-ztzikalagias-omologei-roysfetia-sto-nosokomeio

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    Πίστευα ότι τα χρήματα που θα έπαιρνε το κράτος πίσω απο περιπτώσεις όπως του βοσκού των Ιμίων στον οποίο κατέβαλε την βενζίνη για να πηγαίνει στα Ίμια, να ταϊζει τις κατσίκες του και να επικαλείται η Αθήνα διεθνώς ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο