«Οχετός» Θ.Βερέμη κατά Σ.Καλόγηρου: Έχασε την ψυχραιμία του σε απευθείας μετάδοση ο καθηγητής που «έδωσε» το Καστελόριζο

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Σε ένα ακατάσχετο υβρεολόγιο κατά του σεμνού εκδότη και δημοσιογράφου Στέργιου Καλόγηρου του Βεργίνα TV, του μεγαλύτερου περιφερειακού τηλεοπτικού σταθμού της Μακεδονίας, προχώρησε ο -κατά τα λοιπά- καθηγητής και αντιπρόεδρος του περιβόητου ΕΛΙΑΜΕΠ, Θάνος Βερέμης, στην κριτική που του άσκησε ο πρώτος αναφορικά με τις δηλώσεις του περί «κατάληψης του Καστελόριζου από 50.000 Τούρκους και μεταφοράς των κατοίκων σε στρατόπεδα συγκέντρωσης».

Ο Στέργιος Καλόγηρος στην γνωστή ανά το πανελλήνιο (μεταδίδεται ζωντανή και από το pronews.gr) «Σχολιάζοντας την επικαιρότητα» και προκειμένου να έχει την άποψή του, όπως επιτάσσει η δημοσιογραφική δεοντολογία, έγινε δέκτης αισχρών και απρόκλητων ύβρεων από τον Θάνο Βερέμη για το σχετικό ζήτημα.

Ο Θάνος Βερέμης προφανώς έχοντας χάσει την ψυχραιμία του από την πανελλήνια αποδοκιμασία των δηλώσεων του (πλην του υπουργείου Εξωτερικών και της κυβέρνησης που χρηματοδοτούν το ΕΛΙΑΜΕΠ), εξετράπη σε έναν οχετό ύβρεων και χαρακτηρισμών κατά του Στέργιου Καλόγηρου, ενός κατά κοινή ομολογία, εκτός από έγκυρου και εξαιρετικά ήπιου στις τηλεοπτικές παρουσίες του και στους τόνους του, ανθρώπου των media.

Mη χάσετε σήμερα την εκπομπή PRONEWS που θα μεταδοθεί στις 21.00 στο Alert TV και τα μεσάνυχτα στο Βεργίνα TV για τη μεθόδευση «σβησίματος» του Καστελόριζου από την ελληνική κυριαρχία, την έμμεση αναγνώριση από την Αίγυπτο των τουρκικών απαιτήσεων επί της ελληνικής ΑΟΖ και τα περιθώρια των ελληνικών αντιδράσεων.

Καλεσμένος του Τάσου Γκουριώτη είναι ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Αντώνης Μυλωνάκης και στη συζήτηση παρεμβαίνει ο καθηγητής Ιωάννης Μάζης.

Σε ότι αφορά το διάλογο (βασικά ο ένας έβριζε και ο άλλος προσπαθούσε να καταλάβει γιατί βρίζει) του Θ.Βερέμη με τον Σ.Καλόγηρο, ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο και θα καταλάβετε:

Κι εδώ δείτε την τοποθέτηση του Θ.Βερέμη (από το 3.59′)

Loaded: 0%

Progress: 0%

Remaining TimeÂ-3:59:29

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/mme/967298_ohetos-thveremi-kata-skalogeroy-ehase-tin-psyhraimia-toy-o-antiproedros

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Είδα ζωντανή την εκπομπή και απορώ πώς αυτό το παχύδερμο δεν έχει ακόμη παραιτηθεί. Δεν φτάνουν οι ανοησίες που είχε πει για το Καστελλόριζο, έπρεπε να τις συμπληρώσει βρίζοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο τον κ. Καλόγηρο, ο οποίος τον άκουγε χαμογελώντας συγκαταβατικά;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα