Στο γνωστό μοτίβο περί ακροδεξιών καταφεύγει η κυβέρνηση για τις αποδοκιμασίες στο Μηταράκη.

13/2/21 | 0 | 0 | 234 εμφανίσεις

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ www.dhpak.gr
Γραμματεία Μεταναστευτικής Πολιτικής ‘metanasteytiki.politiki@dhpak.gr

08/02/2021 Έντονες αποδοκιμασίες για τον Νότη Μηταράκη στην Ορεστιάδα, από κατοίκους που αντιδρούν στην επέκταση του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης Μεταναστών στο Φυλάκιο.

«Όχι στη νέα δομή» και «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες», είναι ορισμένα από τα συνθήματα που ακούστηκαν μαζί με τον Εθνικό Ύμνο .

Άμεσος είναι ο κίνδυνος αλλαγής της σύνθεσης του πληθυσμού. Παράλληλα, πρόκειται για μια κίνηση που προσθέτει πίεση σε μια ήδη επιβαρυμένη κατάσταση, και η οποία αυξάνει την επιρροή της μουσουλμανικής μειονότητας και της δραστηριότητας του Τουρκικού προξενείου στην ευαίσθητη περιοχή των συνόρων, ενώ οι σχέσεις με την Τουρκία είναι τεταμένες και είναι αισθητά τα προβλήματα λόγω της εργαλειοποίησης του μεταναστευτικού.

Οι κίνδυνοι αυτοί, ουδόλως φαίνεται να απασχολούν τα τοπικά παραρτήματα της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ, που εξέδωσαν ανακοινώσεις, χαρακτηρίζοντας τους κατοίκους του Έβρου που διαμαρτύρονται, ως ακροδεξιούς”.

 

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    Παίζουμε το παιχνίδι της Τουρκίας δίνοντας έμφαση στην ανεπίσημη επίσκεψη ενός τούρκου υφυπουργού στην Θράκη. Για τους εξής λόγους: -Και οι τούρκοι επίσημοι έχουν δικαίωμα να επισκέπτονται και την Θράκη, όπως κάνουν και οι δικοί μας με την Κωνσταντινούπολη. ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο