Βγήκαν τα «μαχαίρια» στην ΝΔ: Α. Γεωργιάδης κατά Κ. Μπακογιάννη – «Η Α.Έβερτ να μείνει στην θέση της»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Η χτεσινή απαίτηση του Δημάρχου  Αθηναίων Κ. Μπακογιάννη να παραιτηθεί η Αλεξία Έβερτ, διότι “προσέβαλλε” το ΚΚΕ – το οποίο τόσο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και ο Δήμαρχος σέβονται και τιμούν – έγινε μεν δεκτή από την ίδια, προκάλει όμως αντιδράσεις, που φανερώνουν το ενδοκυβερνητικό και εσωκομματικό τοπίο το οποίο μόνον ήρεμο δεν είναι.

Έτσι  νωρίς – νωρίς το πρωί ο υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης με tweet του “καρφώνει” τον Κ. Μπακογιάννη για το ζήτημα και γράφει:

Η κα Αλεξία Έβερτ είναι μία αληθινή Κυρία με μεγάλη προσφορά στην Αθήνα μας. Προφανώς η οργή των ημερών και η χαλαρότητα του Διαδικτύου την οδήγησαν σε μια απρεπή έκφραση καταδίκης μίας προκλητικής πράξεως του ΚΚΕ. Δεν πρέπει να φύγει από το Δημοτικό Συμβούλιο. «Ο αναμάρτητος…»

Ο « αναμάρτητος…» είναι προφανώς ο ίδιος ο Δήμαρχος ο οποίος αρκετές φορές έχει εκτεθεί και έχει αναγκαστεί να ζητήσει συγγνώμη και αυτόν “δείχνει” ο υπουργός Ανάπτυξης.

Για το ίδιο θέμα είχε χτές το βράδυ tweetάρει και ο βουλευτής Α΄ Αθηνών Θάνος Πλεύρης, ο οποίος σημείωνε

Η ανάρτηση της κας Εβερτ ηταν αναμφίβολα άστοχη,αλλά δεν ακυρώνει την όλη παρουσία της. Πρόκειται για αγωνίστρια της παράταξης, πρώτη σε ψήφους στο ΔΣ, με κοινωνικό έργο στην Αθήνα και έντονους συμβολισμούς.  Ελπίζω να μην εμμείνει στη θέση της για παραίτηση από δημοτική συμβουλος

Οι τελευταίες ημέρες αποκαλύπτουν μια συνεχή τριβή εντός της κυβέρνησης και της ΝΔ που δεν αναμένεται να “λήξει” σύντομα. Τα στρατόπεδα είναι ήδη χωρισμένα.

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/935927_vgikan-ta-mahairia-stin-nd-georgiadis-kata-mpakogianni-i-evert

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η παραίτησή της και από δημοτική σύμβουλος της κυρίας ΕΒΕΡΤ δείχνει το θάρρος και την ευθιξία της .Αυτό έπρεπε να τονίζεται και όχι η ανύπαρκτη ,αλλά σκοπούμενη διαφωνία στην δημοκρατική Ν.Δημοκρατία.
    Γερή να είναι και- αν επιδιώξει- μπορεί να είναι Δήμαρχος στην Αθήνα στην επόμενη 4ετία ,σαν τον πατέρα της Μιλτιάδη .
    Υ.Γ. Οι αριστεροί ”τάχουν” με τους ΕΒΕΡΤ από την εποχή της Κατοχής.
    Μόνο οι ΕλληνοΕβραίοι τιμούν τον παππού της Άγγελο ,τότε Διευθυντή Αστυνομίας των Αθηνών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα