Σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού ήρθε ο Κ.Μητσοτάκης -Αγωνία για τον πρωθυπουργό που δεν φορούσε μάσκα 

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Αγωνία επικρατεί για τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος μαζί με την σύζυγό του περιηγήθηκαν πριν λίγες ημέρες  -χωρίς μάσκες- στη Σαμοθράκη και ήρθαν σε επαφή με τον Σταύρο Κελέτση, τον βουλευτή Έβρου της Νέας Δημοκρατίας που σήμερα βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό! 

Όπως αναφέρει κυριακάτικη εφημερίδα ο βουλευτής Έβρου της ΝΔ Σταύρος Κελέτσης, βρέθηκε σήμερα θετικός στον κορωνοϊό χωρίς ωστόσο να έχει συμπτώματα. Τέθηκε σε καραντίνα, ενώ ο ίδιος ανέφερε σε ανάρτησή του στο facebook: «Με την βοήθεια του Θεού, τις προσευχές σας και την αγάπη σας είμαι βέβαιος πως θα κερδίσω κι αυτή τη μάχη».

Η εύρεση θετικού κρούσματος σήμανε συναγερμό στις αρμόδιες υπηρεσίες της Βουλής, που έσπευσαν να κάνουν ιχνηλάτηση των επαφών του γαλάζιου βουλευτή. Ειδοποιήθηκαν όσοι και όσες είχαν έρθει σε επαφή μαζί του τουλάχιστον το τελευταίο δεκαήμερο και ειδοποιήθηκαν να κάνουν άμεσα τεστ

Υπενθυμίζεται πως οι ειδικοί επισημαίνουν ότι πρέπει να ιχνηλατούνται οι επαφές όσων είναι θετικά κρούσματα μέχρι και 14 μέρες πριν.

Στις 17 Οκτωβρίου, πριν εννιά ημέρες, δηλαδή, ο Σταύρος Κελέτσης συνάντησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του Μαρέβα κατά τη διάρκεια επίσκεψης του πρωθυπουργού στη Σαμοθράκη και τον Έβρο.

Όπως δείχνουν οι φωτογραφίες που ανήρτησε στην προσωπική του ιστοσελίδα ο βουλευτής, το πρωθυπουργικό ζεύγος, ο βουλευτής και όλοι οι παριστάμενοι δεν φορούσαν μάσκα, ούτε κρατούσαν τις επιβεβλημένες αποστάσεις ασφαλείας. 

Κυβερνητικές διαρροές αναφέρουν πως ο πρωθυπουργός έκανε τεστ κορωνοϊού και βγήκε αρνητικό παρ’όλα αυτά, δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, ενώ η περίοδος επώασης το ιού φτάνει έως και τις 14 ημέρες. Επίσης αναφέρουν πως όταν συναντήθηκε ο πρωθυπουργός με τον κ.Κελέτση δεν ήταν υποχρεωτική η χρήση μάσκας.

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη στη Σαμοθράκη του ζεύγους Μητσοτάκη και τον βουλευτή Εβρου Σταύρο Κελέτση:

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/928345_efimerida-zeygos-mitsotaki-irthe-se-epafi-me-epivevaiomeno

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αν και στα ψηλά βουνά με τον ασταμάτητο καθαρό αέρα της Σαμοθράκης χρειάζεται να φοράς μάσκα δεν γλυτώνει κανένας Έλληνας στην ύπαιθρο .
    Να προσέχουν όλοι ,αλλά να μη είναι και τρομοκρατημένοι ιδίως οι υγιείς νέοι , χωρίς υποκείμενα νοσήματα μάλιστα.
    Εν τω μεταξύ ο βουλευτής δηλώνει ότι ”κόλλησε” από΄ συνεργάτη του γραφείου του στην Αλέξ/πολη ,χωρίς να διευκρινίζει προ ,ή, μετά την Σαμοθράκη.
    Δεν εξέπληξε το νεανικό και απλό ντύσιμο της παρέας στην Σαμοθράκη;;;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα