Κρίση στην κυβέρνηση μετά τον ανασχηματισμό; – Ο Κ.Μητσοτάκης αφαιρεί αρμοδιότητες από τον Β.Κικίλια

17/8/20 | 1 | 1 | 362 εμφανίσεις

Η κυβέρνηση προχώρησε πριν από λίγες ημέρες σε έναν «μίνι» ανασχηματισμό, καθώς όλα έδειχναν ότι πήγαιναν καλά.

Όμως λίγο πριν το δεύτερο κύμα του κορωνοϊού η κυβέρνηση δίνει συνέχεια, καθώς θεωρεί ότι ο Βασίλης Κικίλιας έπαιρνε τα εύσημα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και γι’ αυτό τον λόγο θα έχει πλέον λιγότερες αρμοδιότητες. 

Σειρά αρμοδιοτήτων αφαιρούνται από τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, και ανατίθενται στους υφυπουργούς Βασίλη Κοντοζαμάνη και Ζωή Ράπτη.

Μεταξύ άλλων, στους υφυπουργούς περνάνε όλες τις αρμοδιότητες για τα νοσοκομεία, τις προσλήψεις όλου του προσωπικού, τους διορισμούς των Διοικητών των Νοσοκομείων αλλά και των Διοικητών των ΥΠΕ (Υγειονομικών Περιφερειών).  Είναι επικεφαλής και του νέου Οργανισμού του ΟΔΙΠΥ που θα ελέγχει την ποιότητα των υπηρεσιών όλων των δημοσίων νοσοκομείων αλλά και των ιδιωτικών κλινικών.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται τη στιγμή που, από τις σχετικές δημοσκοπήσεις, ο Βασίλης Κικίλιας αποτελεί έναν από τους πλέον δημοφιλείς υπουργούς της κυβέρνησης.

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/906438_krisi-stin-kyvernisi-meta-ton-anashimatismo-o-kmitsotakis

Category: Ειδησεις

( 1 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. 1
  Banned_Member says:

  Τι διαβάζει κανείς στο διαδίκτυο, να πούμε.

  Δίδονται αρμοδιότητες σε υφυπουργούς και αυτό ο αρθρογράφος στο pronews, το θεωρεί “κρίση στην κυβέρνηση”.

  Σε μια επιχείρηση, όταν ένας Manager δίνει αρμοδιότητες σε διάφορους τομείς από κάτω, αυτό θεωρείτε κρίση στην εταιρεία;

  Τι να πει κανείς;

  • 1.1
   Σ.Α.Ν. says:

   Αυτά συμβαίνουν όταν το θέλω σου το κάνεις είδηση. Το περίεργο είναι ότι αυτός ο ιστότοπος ,παρ’ότι διαψεύδεται καθημερινώς επιμένει.
   Αναφέρατε τον μάνατζερ ,που να εμβαθύνουν σε τέτοιες έννοιες και πραγματικότητες.

Back to Top

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

  15/4/21 | (0 σχόλια)
  Σε φιάσκο εξελίσσεται η επίσκεψη του Έλληνα υπουργού εξωτερικών Ν. Δένδια στην Άγκυρα. Ο κ. Τσαβούσογλου δεν άντεξε ούτε καν την διπλωματική και ήπια παράθεση των διαχρονικών ελληνικών θέσεων απο τον κ. Δένδια και χαρακτήρισε προκλητικές τις δηλώσεις του ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο