Η Ντ.Μπακογιάννη πρόεδρος διακομματικής επιτροπής για την ανάπτυξη της Θράκης

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ο Στέλιος Πέτσας ανακοίνωσε τη σύσταση διακομματικής επιτροπής της Βουλής για την ανάπτυξη της Θράκης, στην οποία θα προεδρεύει η Ντόρα Μπακογιάννη,

«Ανταποκρινόμενος στο αίτημα των κοινωνικών, οικονομικών και πολιτικών φορέων της Θράκης, ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε από τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Κωνσταντίνο Τασούλα τη σύσταση διακομματικής Επιτροπής της Βουλής για την ανάπτυξη της Θράκης», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Πέτσας.

«Το πόρισμα της Επιτροπής αυτής θα πρέπει να υποβληθεί εντός χρονικού διαστήματος 6 μηνών. Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργός προτείνει ως Πρόεδρο της Επιτροπής την κυρία Ντόρα Μπακογιάννη», ανέφερε ακόμη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/894873_i-ntmpakogianni-proedros-diakomamtikis-epitropis-gia-tin

spot_img

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτό προήλθε μετά την συνομιλία του κ.Πρωθυπουργού με τον Τούρκο Πρόεδρο κατά την οποίαν ,κατά τον κ.Καλίν ο Τούρκος Πρόεδρος μίλησε για “τουρκική μουσουλμανική μειονότητα” στην Θράκη ;
    Η επιλογή του προσώπου της Πρόεδρου της Επιτροπής από τις …καλλίτερες διαχρονικά.

  2. Η Μπακογιάννη είναι η καταλληλότερη για την Θράκη και την παγίωση τού καθεστώτος συγκυβερνήσεως. Είναι αυτή, που ως ΥπΕξ το 2007, άνοιξε τον δρόμο για τις επισκέψεις Τούρκων επισήμων στην Θράκη, πράγμα που δεν είχε γίνει ποτέ στο παρελθόν.

  3. Τέτοια Επιτροπή της Βουλής δημιουργήθηκε και επί κυβερνήσεως του πατρός του σημερινού πρωθυπουργού από την μοναδική παθιασμένη για τα Εθνικά μας θέματα -ιδίως της Θράκης- τότε υφυπουργό Εξωτερικών-αείμνηστη Βιργινία Τσουδερού και το ΟΜΌΦΩΝΟ Πόρισμά της για την ανάπτυξη της Θράκης και των νήσων του Αιγαίου υπεβλήθη στην Βουλή στις 14 Φεβρουαρίου 1992,αλλά μετά το 1993 ξεχάστηκε στα ”συρτάρια” του εκσυγχρονιστικού ΣημιτοΠασόκ ,που έδιωξε και τον πρωτεργάτη του σε θέματα της Θράκης και του Πόντου Εβρίτη κ.Μιχάλη Χαραλαμπίδη.
    Κάπως καλύτερα πήγαν τα πράγματα με τις κυβερνήσεις του κ.Κώστα Καραμανλή με τον Κομοτηναίο υπουργό κ.Στυλιανίδη να ”τσιμπάει” σαν την σφήκα, αλλά μετά την οικονομική κρίση οι πρώτη και δεύτερη κυβερνήσεις της Αριστεράς προσπαθούσαν -και τα κατάφερναν- να εκλέγουν μόνο μουσουλμάνους βουλευτές και να μη εκλέγει βουλευτή στην Ροδόπη-όπου και το Τουρκικό Προξενείο- η Ν.Δημοκρατία.
    Για ποιούς πατριώτες να ”μολογάμε”;;;.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα