Για μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν ένας από τους ισχυρότερους επιχειρηματίες της χώρας. Εδώ και αρκετά χρόνια βέβαια αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας τα οποία το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν παρουσιάσει ραγδαία επιδείνωση.

Ο επιχειρηματίας των media εδώ και εβδομάδες νοσηλεύεται στη σουϊτα κορυφαίου ιδιωτικού θεραπευτήριου των Βορείων προαστίων. Η κατάστασή του δεν είναι καθόλου καλή. Αφού εκτός από παθογικά προβλήματα έχει και αλτσχάϊμερ.

Σε προχωρημένο στάδιο. Το πρόβλημα είχε διαγνωστεί πριν μερικά χρόνια. Ως γνωστόν σε αυτή την ασθένεια δεν υπάρχει θεραπεία παρά μόνο επιβράδυνση της κατάστασης. Ότι μπορούσαν να κάνουν σε αυτό οι γιατροί το έκαναν.

Ο επιχειρηματίας ξεχνά ακόμη και πολύ στενά συγγενικά του πρόσωπα. Έχει όμως όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις και στιγμές πνευματικής διαύγειας. Που μειώνονται όμως πολύ γρήγορα μέρα με τη μέρα. Η οικογένειά του δεν επιτρέπει καμία επίσκεψη παρά μόνο σε ελάχιστους και καρδιακούς φίλους του.

Μάλιστα για το λόγο αυτό έχει δοθεί ρητή εντολή στο νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου αλλά και στο τηλεφωνικό κέντρο να διαψεύδουν κατηγορηματικά ότι στο συγκεκριμένο θεραπευτήριο νοσηλεύεται επιχειρηματίας με το συγκεκριμένο όνομα.

https://europost.gr/