Eurovision: Ποια χώρα πρότεινε στην Ελένη Φουρέιρα να την εκπροσωπήσει το 2020

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

ΘΑ ΠΕΙ ΤΟ «ΝΑΙ»;
Eurovision: Ποια χώρα πρότεινε στην Ελένη Φουρέιρα να την εκπροσωπήσει το 2020 [βίντεο]
Οι «μετοχές» της Ελένης Φουρέιρα έχουν ανέβει πολύ μετά την εντυπωσιακή της εμφάνιση στη σκηνή της Eurovision το 2018.

Η νεαρή τραγουδίστρια μάγεψε τόσο το κοινό που την παρακολούθησε ζωντανά να ερμηνεύει το «Fuego», όσο και τους τηλεθεατές που την απόλαυσαν από τις οθόνες τους. Η Ελένη Φουρέιρα με το δυναμικό κομμάτι και το σέξι χορευτικό της, κατάφερε να φέρει την Κύπρο, την οποία εκπροσωπούσε, στη δεύτερη θέση.
Στη φετινή διοργάνωση της Γιουροβίζιον στο Τελ Αβίβ, η δημοφιλής τραγουδίστρια, κατάφερε και πάλι να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα, με την «εκρηκτική» της παρουσία και το λαμπερό ρούχο της. Μετά από αυτές τις εμφανίσεις της, η Ελένη Φουρέιρα έχει γίνει περιζήτητη, καθώς κι άλλες ευρωπαϊκές χώρες θα ήθελαν να τις εκπροσωπήσει.

Όπως αποκάλυψαν στη «Φωλιά των Κου Κου», πριν από λίγο καιρό, έγινε ένα δείπνο με την Ελένη Φουρέιρα, τον Γιώργο Αρσενάκο και τον πρόεδρο του ΡΙΚ και πολλοί ήταν εκείνοι που είπαν ότι υπάρχει περίπτωση να έγινε ξανά πρόταση στη Φουρέιρα για να εκπροσωπήσει και πάλι την Κύπρο στον διαγωνισμό τραγουδιού το 2020.Ωστόσο, δεν είναι η Κύπρος η χώρα που της έκανε πρόταση, αλλά ούτε και η Ελλάδα. Η χώρα που θέλει να την εκπροσωπήσει η Ελένη Φουρέιρα στη Eurovision του 2020 είναι η Ισπανία. Η Ελένη Φουρέιρα είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην Ισπανία, καθώς οι συναυλίες της είναι sold out, ενώ τα τραγούδια της έχουν αγαπηθεί και ακούγονται πολύ.

Θα πει το «ναι» η Ελένη Φουρέιρα;
Η τραγουδίστρια δεν μπορεί να πει το «ναι» στην Ισπανία και αυτό γιατί από τον Ιανουάριο του 2010, θα μετακομίσει για τρεις μήνες στο… Λος Άντζελες, προκειμένου να πραγματοποιήσει κάποια πολύ σημαντικά προγραμματισμένα ραντεβού με ανθρώπους της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/zoi/poia-hora-thelei-tin-eleni-foyreira-gia-ti-eurovision

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα