Μια γιορτή για την έρευνα και τη δημοσιογραφία.

3/6/19 | 0 | 0 | 370 εμφανίσεις

Στις 29/05/2019 πραγματοποιήθηκε για 18η συνεχόμενη χρονιά, η εκδήλωση του Ελληνικού Οργανισμού Ελλήνων στην κινηματογραφική αίθουσα Φαργκάνη. Η μουσική επένδυση της εκδήλωσης έγινε από τους Blue Duets όπου ακούστηκαν μουσικά κομμάτια του χθες και του σήμερα σε πολύ ξεχωριστές διασκευές από τον Ανδρέα Μαρκάτη συνοδευόμενα από την υπέροχη φωνή της Χαρίκλειας Μαρή, μαγεύοντας το κοινό.

Το γεγονός αυτό με την μεγάλη προσέλευση του κόσμου δημιούργησε μια χαλαρή και συγχρόνως εορταστική ατμόσφαιρα. Ακολούθως, η χορευτική ομάδα του ΑΠΘ μας πρόσφερε ένα μουσικοχορευτικό πρόγραμμα υπό τους ξεσηκωτικούς ρυθμούς της latin μουσικής.

Κεντρικοί παρουσιαστές της εκδήλωσης ήταν οι Πρόδρομος Κοφσανίδης και η Όλγα Δριβάκου. Τα πειράγματα, τα αστεία και ο διάλογος μεταξύ τους ήταν άκρως διασκεδαστικοί φανερώνοντας την καλή χημεία που είχαν και βοηθούσαν στο ξετύλιγμα της ιστορίας του Οργανισμού.

Η έναρξη της προβολής έγινε πολύ πετυχημένα μ’ ένα mini story «απαγωγής» των Υπεύθυνων του Οργανισμού (Δήμητρα Μουταφίδου, Κώνσταντίνος Τσίπτσιος, Ιωάννα Παπαμιχαήλ) μέσα από το οποίο μπορούσε να διακρίνει κανείς και χιουμοριστικές πινελιές, με το κοινό να το απολαμβάνει πάραυτα. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, παρουσιάστηκαν οι δραστηριότητες των προηγούμενων χρόνων του Οργανισμού σε διάφορους τομείς (Εοε Channel, E-Cloud, Εοε Radio, Εοε Lab, Εοε Research) καθώς και τι αναμένεται να προβληθεί άμεσα, αφού νέες παραγωγές ετοιμάζονται και πάλι να καταπλήξουν το αναγνωστικό, τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό κοινό (Εοε Series, APE HUNTERS, Ψυχολογία Προσωπικοτήτων, Προσωπικότητες, Εοε Report, Αποκάλυψις, Μύθοι και Θρύλοι Θεσσαλίας- ξεχασμένα μοναστήρια). Η επιτυχία του οργανισμού οφείλεται στην πολύ ενδιαφέρουσα θεματολογία προς ενημέρωση και τέρψιν του κοινού.

Ταυτόχρονα η διεισδυτική ματιά των συνεργατών του Οργανισμού που προσπαθούν κάθε φορά να οδηγήσουν την έρευνα «ένα σκαλοπάτι πιο πάνω» αφού θεωρείται αμετάθετο χρέος η αμερόληπτη καταγραφή της αλήθειας. Το κοινό αγκαλιάζει και αναγνωρίζει αυτήν την προσπάθεια του Οργανισμού και το αποδεικνύει με την επιλογή και τις προβολές τους, που χρόνο το χρόνο παρουσιάζουν μια ανοδική τάση και τους ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό.

Category: Ειδησεις, Πολιτισμός

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    16/1/21 | (0 σχόλια)
    Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν μπορούν να απαλλαγούν από το σύνδρομο του πραξικοπηματία. Στις δεκαετίες ΄60 και '70 έκαναν πραξικοπήματα σε άλλες χώρες. Τώρα, κάνουν πραξικοπήματα στο εσωτερικό τους. Ο ίδιος ο πρόεδρός τους επιχείρησε πραξικόπημα με την εισβολή στο Καπιτώλιο. Πραξικόπημα, ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας