Απο το Κεφάλαιο του Μάρξ στο σημερινό άυλο Κεφάλαιο.

26/2/17 | 1 | 1 | 1,556 εμφανίσεις

Απο το Κεφάλαιο του Μάρξ στο σημερινό άυλο Κεφάλαιο ήταν το θέμα της εκπομπής “Τομές στην Επικαιρότητα” της TV-100 την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου.

Προσκεκλημένοι της εκπομπής ήταν:

-Ο Επίκουρος Καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης του ΑΠΘ Αλέξανδρος Κιουπκιολής.

-Και ο Δρ. Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Paris I Μιχάλης Σκομβούλης.

 

Category: Videos

( 1 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. 1
  Dimitrios Philippelis says:

  <>

  Κύριε Σαββίδη,
  Τις παραπάνω παρατηρήσεις σας βλέπουμε να υλοποιούνται στο βιβλίο του Tomas Piketty ” CAPITAL in the Twenty First Century” το οποίο απαλλαγμένο τελείως από τη γνωστή δογματίλα του άλλου γνωστού συγγραφέα του Κεφαλαίου, όπου με μαθηματική ακρίβεια και αντικειμενική και ρεαλιστική σκέψη αναλύει τα πραγματικά αίτια των ανισοτήτων.
  Στις 17 Ιαν 2017, η εφημερίδα της Λάρισας ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, δημοσίευσε μετάφραση άρθρου του Piketty με τίτλο ” Ζήτω ο Λαϊκισμός”(Long Live Populism)όπου φαίνεται η ανυπαρξία της πολιτικής ηγεσίας της Ε.Ε. συμπεριλαμβανομένης και της ελληνικής η οποία φυσικά νοιάζεται μόνο για διορισμούς στο δημόσιο.

Back to Top

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

  23/9/20 | (2 σχόλια)
  Η επίσκεψη του Μητσοτάκη στην Καρδίτσα, ανεξαρτήτως της κινητοποίησης ή μη των αγανακτισμένων του Συριζα, δείχνει πως το πολιτικό σκηνικό είναι, ακόμη, ρευστό. Τα πολιτικά αισθήματα του κόσμου αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή. Η σημερινή πολιτική κυριαρχία του Μητσοτάκη ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας