Κι άλλη αποχώρηση βουλευτή από το Ποτάμι: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Ιλχάν Αχμέτ

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Την απόφασή του να μη συμμετέχει πλέον στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ποταμιού έκανε γνωστή ο βουλευτής Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ, με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση.

Μετά την ανεξαρτητοποίησή του Ιλχάν Αχμέτ από το Ποτάμι, και τις αποχωρήσεις και άλλων βουλευτών κατά τους προηγούμενους μήνες (Κατερίνα Μάρκου, Ιάσων Φωτήλας, Χάρης Θεοχάρης), η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος μετρά πλέον 7 βουλευτές, ενώ οι ανεξάρτητοι βουλευτές ανέρχονται σε 8.

Σε δήλωσή του προς τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο Ιλχάν Αχμέτ ανέφερε ότι ήδη έχει ενημερώσει τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη, για τους λόγους της αποχώρησης του.

«Πεποίθηση μου είναι ότι ο στόχος για τη δημιουργία ενός μεγάλου ενδιαμέσου χώρου με προοδευτικό πρόσημο, με πίστη στις αστείρευτες δυνάμεις τις ελληνικής κοινωνίας, στις αρχές της κοινωνικής δικαιοσύνης, στις δημοκρατικές κατακτήσεις αλλά και στις αναγκαίες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις, είναι εφικτός και αναγκαίος όσο ποτέ άλλοτε στην πρόσφατη πολιτικής μας ιστορίας» τονίζει ο Ιλχάν Αχμέτ.

Ο ανεξάρτητος, πλέον, βουλευτής επισημαίνει ακόμη, ότι για να υπηρετηθεί αυτός ο στόχος χρειάζεται άθροιση δυνάμεων, κοινό προγραμματικό πλαίσιο, παραμερισμός προσωπικών εγωισμών και παραλυτικών ισορροπιών στην λογική μιας ξεπερασμένης πολιτικής επετηρίδας, που απογοητεύουν τους πολίτες, παγιώνοντας την αίσθηση ότι δεν υπάρχει προοπτική για την έξοδο της χώρας από τη βαθιά οικονομική και κοινωνικής της κρίσης.

«Αυτοί είναι οι άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθώ και οι αρχές που θα υπαγορεύσουν τις επόμενες κινήσεις μου» καταλήγει ο Ιλχάν Αχμέτ.

koutipandoras.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα