Όταν ο σύμβουλος του Κ.Μητσοτάκη για θέματα ενέργειας…ανέφερε τα κατεχόμενα ως «Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Διαχειριστές των εθνικών θεμάτων!

Ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού για θέματα ενέργειας…είχε αναφέρει, στο τουίτερ, την κατεχόμενη Κύπρο ως “Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου” το οποίο διατηρεί στον “αέρα” ακόμα.

Αυτές είναι οι απόψεις του συμβούλου του Κ.Μητσοτάκη για τα Κατεχόμενα;

Σημειώνουμε ότι ο σύμβουλος του πρωθυπουργού έχει σημαντικές «περγαμηνές» σε θέματα ενέργειας και ιδιαίτερα για τις αγορές φυσικού αερίου και LNG.

Μάλιστα τον Ιούλιο του 2019 ως επιστημονικός συνεργάτης του Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών της Ουάσινγκτον είχε παρουσιάσει ενώπιον της Επιτροπής Ενέργειας και Φυσικών Πόρων της Γερουσίας τον σημαντικό ρόλο του αμερικανικού LNG για τις παγκόσμιες αγορές και για το πώς οι ΗΠΑ θα μπορέσουν να διευρύνουν τις εξαγωγές.

Ο κ. Τσάφος, θα έχει άμεση συνεργασία με τον επικεφαλής σύμβουλο του αμερικανού προέδρου για θέματα και ενεργειακής ασφάλειας, Amos Hochstein, ο οποίος λέγεται ότι είναι ένας από τους ανθρώπους που ασκεί σημαντική επιρροή στον Τζο Μπάιντεν.

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/otan-o-symvoulos-tou-k-mitsotaki-gia-themata-energeiasanefere-ta-katexomena-os-tourkiki-dimokratia-tis-voreias-kyprou/

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Και πού το περίεργο; “Δείξε μου τον σύμβουλό σου, να σού πω ποιος είσαι”, για να παραφράσω την γνωστή λαϊκή ρήση. Μήπως σύμβουλός του δεν είναι ο Ντόκος, που είχε παραιτηθεί από σύμβουλος τού ΥΠΕΞ, μετά την κατακραυγή που ξεσήκωσαν οι δηλώσεις του για συμβιβασμό με την Τουρκία; Όλο το τουρκόφιλο ΕΛΙΑΜΕΠ ο Μητσοτάκης δεν το έθεσε ξανά σε λειτουργία; Αυτόν έχομε πρωθυπουργό με την ψήφο τού ελληνικού λαού. Τι να κάνομε;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα