Όταν η Ντ.Μπακογιάννη πρότεινε την άλωση του Μαξίμου, πέντε χρόνια πριν την άλωση του Καπιτώλιου 

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Βίντεο με τηλεοπτική συνέντευξη της Ντόρας Μπακογιάννη επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ τη δείχνει να καλεί στην… άλωση του Μαξίμου 5 χρόνια πριν την άλωση του Καπιτώλιου, την οποία φυσικά τώρα καταδικάζει. 

Συγκεκριμένα είχε δηλώσει «Μπορούμε να κάνουμε και το άλλο. Να μαζευτούμε όλοι μαζί να κάνουμε μια διαδήλωση να μπούμε μέσα στο Μαξίμου. Αλλά είναι ένα ενδεχόμενο που ακόμα δεν το βάζουμε πάνω στο τραπέζι». 

Πρότεινε δηλαδή ακριβώς ότι έκαναν οι Αμερικανοί πατριώτες πριν λίγες ημέρες στο Καπιτώλιο, τους οποίους όμως τώρα αποκάλεσε «ψεκασμένους τύπους» και «ακραίους»

Δείτε τη δήλωση της Ντ. Μπακογιάννη

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/953231_otan-i-ntmpakogianni-proteine-tin-alosi-toy-maximoy-pente
spot_img

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν μας είχαν πετάξει εκτός ΕΕ το 2015, όχι μόνο θα έπρεπε να κάνουμε ντου στου Μαξίμου, αλλά να κρεμάσουμε και τα κεφάλια του καταληψία, του Παππά και των λοιπών παλιόσκυλων του Σύριζα, πάνω στα φανάρια της Ηρώδου Αττικού.

    Όπως το 1945 που κρέμασαν τα κεφάλια του Βελουχιώτη και του Τζαβέλα στα Τρίκαλα και στήσανε γλέντι με πίπεζες και νταούλια. Εναλλακτικά θα μπορούσαμε απλά να στήσουμε και μερικά μονά στο κέντρο, για να παίξουμε μπάλα με τα κεφάλια τους.

    • Εάν τώρα, το 2021, ο Μητσοτάκης παραχωρήσει εθνική κυριαρχία στην Τουρκία, όπως έχει ήδη κάμει με την Ιταλία και την Αίγυπτο, είσαι διατεθειμένος να κάμεις ντου στο Μαξίμου και όλα τα παραπάνω φοβερά και τρομερά, που γράφεις, ή αυτά ΘΑ τα έκανες μόνο για τον ΣΥΡΙΖΑ, για τον οποίον όμως δεν χρειάστηκε να τα κάμεις;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα