Χρησιμοποιήθηκε ο μυστικής κατασκευής αμερικανικός ”πύραυλος ninja” εναντίον στρατευμάτων στην Συρία;

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

 Χρησιμοποιήθηκε ο μυστικής κατασκευής αμερικανικός ”πύραυλος ninja” εναντίον στρατευμάτων στην Συρία;

Ο μυστικής κατασκευής “ιπτάμενος πύραυλος ginsu”, ή πύραυλος νίντζα, χρησιμοποιήθηκε στη Συρία τη Δευτέρα, σύμφωνα με αναφορές. Χτύπησε και κατέστρεψε ένα αυτοκίνητο που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε από τρομοκράτες κοντά στην Αζάζ, σε ένα κατεχόμενο από την Τουρκία τμήμα της βόρειας Συρίας.

Πολλές εξτρεμιστικές ομάδες με δεσμούς με το ISIS και την αλ-Κάιντα δρουν σε περιοχές που ελέγχει η Τουρκία στη Συρία. Υπήρξε συζήτηση σε απευθείας σύνδεση για το αν ο αντίκτυπος στο όχημα έδειξε σημάδια μιας έκρηξης και μπορεί να ήταν με έναν άλλο χαμηλής ανιχνευσιμότητας τύπο κεφαλής. Τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη της Αμερικής φέρουν επίσημα αρκετούς τύπους πυρομαχικών, αλλά πολλοί προτείνουν ότι μπορούν να εξοπλιστούν με όπλα που εξακολουθούν να είναι απόρρητα.

Το όχημα που χτυπήθηκε από τον αποκαλούμενο «πύραυλο ninja» φαινόταν να είναι ένα μικρό λευκό φορτηγό και αρκετοί άνθρωποι λέγεται ότι σκοτώθηκαν. Συνέβη κοντά στο Ιχτταϊμλάτ. Αυτός ο δρόμος απέχει περίπου 25 χιλιόμετρα από την τουρκική συνοριακή πόλη Κιλίς. Το μυστικής κατασκευής R9-X είναι παρόμοιο με έναν πύραυλο Hellfire που έχει μήκος περίπου 1,6 μέτρα. Το R9-X αντικαθιστά τη συνήθη εκρηκτική κεφαλή Hellfire με “σπαθιά” που ξεπηδούνε σαν λεπίδες και συνθλίβουν-πολτοποιούν τον στόχο.

Έχει σχεδιαστεί για να σκοτώνει έναν με δύο ανθρώπους έτσι ώστε τα υπόλοιπα άτομα σε ένα αυτοκίνητο να επιβιώνουν. Στην περίπτωση αυτή ο πύραυλος διείσδυσε στην πλευρά του οδηγού και ό,τι απέμεινε από τον οδηγό βρέθηκε κοντά στο φορτηγό. Οι κηλίδες αίματος είναι ευδιάκριτες. Αυτές οι σκηνές είναι συνήθως φρικιαστικές.

Το όνομα ενός από τους νεκρούς δόθηκε ως Shuja’a Muhammad, γεννήθηκε το 1987. Αλλά η ταυτότητα του ατόμου του οποίου τα μέρη του σώματος βρέθηκαν, μπορεί να μην είναι το πραγματικό πρόσωπο που σκοτώθηκε, διότι οι άνθρωποι χρησιμοποιούν μερικές φορές ψεύτικο όνομα αναγνώριση. Βίντεο έδειχναν εθελοντές της πολιτικής άμυνας, γνωστούς ως Λευκά Κράνη, να μαζεύουν τμήματα του πτώματος.

Άλλες πρόσφατες χρήσεις του “ninja” περιλαμβάνουν βομβαρδισμούς στις 18 Ιουλίου, 20 Ιουνίου και 15 Ιουνίου. Ο πύραυλος ήρθε για πρώτη φορά στην προσοχή του κοινού τον Μάιο του περασμένου έτους.

https://twitter.com/hxhassan/status/1272317597418229762

Μετάφραση Χωριανόπουλος Άγγελος

Πηγή: www.jpostcom/infognomonpolitics.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα