Χατζηνικολάου για Γιάννα: ‘Εβγαλε τεράστια ξινίλα γιατί την “ξήλωσε” το ΥΠΕΞ απο πρέσβειρα εκ προσωπικοτήτων

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

« Η Κυρία έβγαλε μια τεράστια ξινίλα και παριστάνει ότι παραιτήθηκε ενώ την έδιωξαν». Αυτά έλεγε ο Νίκος Χατζηνικολάου για την Γιάννα Αγγελοπούλου με αφορμή την δήλωσή της ότι αποποιείται τον τίτλο της πρέσβειρας εκ προσωπικοτήτων και καταθέτει το διπλωματικό της διαβατήριο.

Ο Χατζηνικολάου αφιέρωσε μεγάλο μέρος της εκπομπής του στον Real fm στην Γιάννα Αγγελοπούλου (το υπόλοιπο το αφιέρωσε στο προμοτόρισμα των χορηγών) κάνοντας ειρωνικά σχολια για το πρόσωπό της.

«Την Κυρία την έπαυσαν, δεν παραιτήθηκε, γελάνε στο υπουργειο Εξωτερικών με τα της παραίτησής της. Αυτό που την ενδιέφερε ήταν μόνο το διπλωματικό διαβατήριο, για αυτό γκρινιάζει γιατί της το πήραν και τώρα θα κάθεται στις ουρές…»  έλεγε ο Ν. Χατζηνικολάου που απαντησε και σε σχετικά σκωπτικά σχόλια ακροατών: «Επιδομα ανεργίας θα πάρει η Γιάννα;» τον ρωτούσαν, «Δεν θα φτάνει στην Κυρία ούτε για να αγοράσει ένα καπέλο» απαντούσε ειρωνικά ο Χατζηνικολάου…

Ο δημοσιογράφος έκανε και αναφορές στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας σχολιάζοντας ότι ποτέ δεν έγινε επίσημος απολογισμός του κόστους. «Οι Αγώνες του 2004 έπαιξαν μεγάλο ρόλο στην χρεωκοπία τη χώρας, έφεραν την κρίση πολύ πιο γρήγορα και δεν έγινε ένας απολογισμός πόσο μας κόστισαν, όπως θα έπρεπε» σχολίαζε ο Χατζηνικολάου.

Επίθεση στην Γιάννα Αγγελοπούλου κάνει και η εφημερίδα «Ειδήσεις» που έχει τίτλο: «Ξήλωσαν τη Γιάννα / Το υπουργείο Εξωτερικών έπαυσε επιτέλους τη Γιάννα από τη θέση της πρέσβειρας εκ προσωπικοτήτων που κατείχε από το 1998»…

Πηγή: zoornalistas

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα