Χάος στη Σύνοδο Μπάιντεν – Πούτιν: Τσακώθηκαν μπροστά στους ηγέτες τα media – Σπρωξιές από άνδρες της ασφάλειας

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Μια ασυνήθιστη τροπή πήρε η σύνοδος Τζο Μπάιντεν και Βλαντίμιρ Πούτιν, την ώρα που οι δημοσιογράφοι βρίσκονταν στον χώρο για τις πρώτες δηλώσεις.

Ρεπόρτερ φάνηκαν να μπλοκάρουν κάμερες, ενώ άλλοι φώναζαν, με αποτέλεσμα τα όσα έλεγαν Μπάιντεν και Πούτιν να ακούγονται μετά βίας. Η Anita Kumar του Politico, που βρισκόταν εκεί, περιέγραψε «την πιο χαοτική διαμάχη ΜΜΕ που έχει δει σε προεδρική συνάντηση εδώ και εννέα χρόνια».

«Οι δημοσιογράφοι σπρώχνονταν και φώναζαν ο ένας στον άλλον για να κινηθούν, αλλά κανείς δεν το έκανε… Και οι δύο πρόεδροι παρακολουθούσαν και άκουγαν τα ΜΜΕ. Εμφανίστηκαν να διασκεδάζουν την στιγμή. Σε ένα σημείο, ο Μπάιντεν έσκυψε και μίλησε στην διερμηνέα και χαμογέλασε», πρόσθεσε η ανταποκρίτρια του Politico.

Στιγμές αργότερα, η Kumar έγραψε ότι η ρωσική ασφάλεια τράβηξε το κόκκινο σχοινί που χώριζε Τύπο και προέδρους, με την κατάσταση να ξεφεύγει. «Η ρωσική ασφάλεια φώναζε στους δημοσιογράφους για να βγει και άρχισε να τους σπρώχνει. Δημοσιογράφοι και αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου φώναζαν ότι η ρωσική ασφάλεια πρέπει να σταματήσει να μας αγγίζει», ανέφερε. Kumar. «Με έσπρωξαν πολλές φορές, σχεδόν το έδαφος, καθώς πολλοί δημοσιογράφοι σκόνταφταν στο σχοινί».

 newpost.gr
spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα