Φωτογραφίες και βίντεο ντοκουμέντα: Κορυφαίοι Τούρκοι υπουργοί ‘αγκαλιά’ με μαφιόζους και ‘άρχοντες’ του παρακράτους!

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ο Τάνερ Άι, μεγαλοστέλεχος της παράνομης (από το 2018) οργάνωσης «Οθωμανοί της Γερμανίας» (σ.σ. τους έστελνε χρήματα ο αρχιμαφιόζος Σεντάντ Πεκέρ) που ποζάρει με δύο όπλα μπροστά σε μια φωτογραφία του Κεμάλ Ατατούρκ, έχει φωτογραφηθεί και με τον Υπουργό Εσωτερικών της Τουρκίας Σουλεϊμάν Σόιλου, τον οποίο έχει βάλει στο στόχαστρο ο Πεκέρ.

Οι «Οθωμανοί της Γερμανίας» είχαν μπει στο «μικροσκόπιο» των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών, οι οποίες παρακολουθούσαν τις τηλεφωνικές επικοινωνίες της οργάνωσης και έβγαλαν… λαβράκια. Μάλιστα χαρακτηρίστηκε και εγκληματική οργάνωση με εμπλοκή σε διακίνηση ναρκωτικών, διακίνηση γυναικών, παράνομο εμπόριο όπλων.

Ο Metin Kulunk, μέλος, τότε, του κυβερνώντος AKP και στενός συνεργάτης του Ταγίπ Ερντογάν, παρείχε άμεσα και έμμεσα χρήματα (και όπλα) στην οργάνωση μέσω του Σεντάτ Πεκέρ, ενώ σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ βρέθηκε σύνδεση της ΜΙΤ, αλλά και του ίδιο του Τούρκου Προέδρου.

Σύμφωνα με έρευνες της αστυνομίας, η οργάνωση (που εμφανιζόταν ως πυγμαχικός σύλλογος και αδελφότητα) είχε λάβει εντολή από τον Κουλούνκ να κυνηγήσει Κούρδους και επικριτές του Ερντογάν που ζούσαν στη Γερμανία. Επίσης, φέρεται να διοργάνωνε και να συμμετείχε σε διαμαρτυρίες ενάντια στο ψήφισμα για τη γενοκτονία των Αρμενίων που πέρασε εκείνη την εποχή από το γερμανικό κοινοβούλιο.

https://europost.gr/fotografies-vinteo-ntokoymenta-koryfaioi-toyrkoi-ypoyrgoi-agkalia-ti-mafia-to/

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα