Υποψήφιος του Δ.Κ ο Βαγγέλης Ντούλες στην Περιφέρεια της Αυλώνας

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Σάββατο 27 Μαΐου 2017, 11:17

 Η τρίτη θέση στο ψηφοδέλτιο του Δημοκρατικού Κόμματος στην Περιφέρεια της Αυλώνας παραχωρήθηκε στον πρόεδρο του ΚΕΑΔ Βαγγέλη Ντούλε εν όψη των επερχόμενων Βουλευτικών εκλογών στις 25 Ιουνίου. Η θέση αυτή εξασφαλίζει εκ νέου την παρουσία του στο Αλβανικό κοινοβούλιο.

Σημειώνεται ότι στην λίστα με τους υποψήφιους του Δημοκρατικού Κόμματος που ανακοίνωσε τα ξημερώματα ο Λουλζίμ Μπάσα, στην περιφέρεια της Κορυτσάς συμπεριέλαβε και τον πρόεδρο του παραρτήματος «ΟΜΟΝΟΙΑ» Κορυτσάς, Γρηγόρη Καραμέλιο ο οποίος βρίσκεται στην 6η και μη εκλόγιμη θέση για την περιφέρεια αυτή.

Τέλος, στην τρίτη θέση του ψηφοδελτίου για το ΔΚ στην περιφέρεια Αργυροκάστρου βρίσκεται ο πρώην Υπουργός της κυβέρνησης Μπερίσα, Κώστας Μπάρκας.

Η κίνηση αυτή στο Αργυρόκαστρο είναι μια άπελπις προσπάθεια να καταφέρει να συλλέξει ψήφους από την ελληνική μειονότητα του Δήμου Δρόπολης κάτι που μοιάζει δύσκολο καθώς στο Δήμο Δρόπολης και στην περιφέρεια Αργυροκάστρου εκλέγεται επί 25 συνεχόμενα χρόνια ο μειονοτικός Βουλευτής Βαγγέλης Τάβος με το LSI.

himara.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα