Υπεύθυνοι γι’ αυτό έγκλημα πολέμου οι Ερντογάν και Ακάρ – Ένας εισαγγελέας από την Ευρώπη δεν θα εκδώσει εντάλματα σύλληψής τους;

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ο δεκατριάχρονος Mihemed Hemîd κατακάηκε κατά τους βομβαρδισμούς της πόλης Σερεκάνιγιε (Ρας αλ Αΐν) από τον τουρκικό στρατό, πιθανόν από απαγορευμένα βλήματα λευκού φωσφόρου.
Η Τουρκία επαναλαμβάνει τις γενοκτονίες, τις εθνοκαθάρσεις και τα εγκλήματα πολέμου, γιατί ποτέ δεν καταδικάστηκε για τη γενοκτονία των χριστιανικών λαών της Ανατολής, την εθνοκάθαρση των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης, της Ίμβρου και της Τενέδου, τις βόμβες ναπάλμ που έριξε στην Κύπρο το 1964 και το 1974…
Γι’ αυτό σήμερα προχωράει ακάθεκτος και διαπράττει εγκλήματα πολέμου ο Ερντογάν, με το υποχείριό του, Χουλουσί Ακάρ.
Ο μικρός  M νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Ντόχου, στο Νότιο Κουρδιστάν (Β. Ιράκ) και με εντολή του ηγέτη των Κούρδων, Μεσούτ Μπαρζανί, πρόκειται να μεταφερθεί σύντομα στη Γαλλία, για θεραπεία.
Εν τω μεταξύ συνεχίζεται η έρευνα από όργανα των Η.Ε. για τη χρήση χημικών από τους Τούρκους στην επιχείρηση “Πηγή Αίματος” και όχι ειρήνης, τη στιγμή που η Οργάνωση Διεθνούς Αμνηστείας έχει αναφέρει σε σχετική έκθεσή της ότι στην επίθεση της Τουρκίας χρησιμοποιήθηκαν απαγορευμένα χημικά όπλα.
Πηγή: BasNews 

http://infognomonpolitics.blogspot.com
spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα