Υβριστικό tweet Π.Τατσόπουλου που συντάσσεται υπέρ Ηλία Μόσιαλου – «Είναι βλαμμένοι όσοι αντέδρασαν»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Mε το συνηθισμένο αμετροεπές και αλαζονικό του ύφος ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος καταφέρεται με ύβρεις και περισσή ειρωνεία εναντίον όσων αντέδρασαν στην ασεβή και προκλητική ανάρτηση του Ηλία Μόσιαλου.

Τοποθετούμενος υπέρ του καθηγητή Μόσιαλου αποκαλεί «βλαμμένους» όσους αντέδρασαν εκφράζοντας την οργή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του Ποταμιού είχε λίγες μέρες πριν σε τηλεοπτική του εμφάνιση καταφερθεί εναντίον των ανεμβολίαστων με εξίσου ειρωνικές και βαριές εκφράσεις.

Τώρα για μια ακόμα φορά αφού υβρίζει τα εκατομμύρια των πολιτών που αισθάνθηκαν προσβεβλημένοι από την ανάρτηση του Μόσιαλου,  χρησιμοποιεί ως επιχείρημα τα γνωστά φληναφήματα περί δυτικού κοσμικού κράτους υπονοώντας πως η ελληνική κοινωνία είναι καθυστερημένη.

Φυσικά δεν μας κάνει εντύπωση η υπεράσπιση Μόσιαλου από τον Πέτρο Τατσόπουλο. Τους συνδέουν πολλά. Ιδεολογία, παρόμοια πολιτική πορεία αλλά και μαχητική αθεϊα. Ούτε μας ξενίζει το ύφος του Π. Τατσόπουλο.  Είναι αναμενόμενο αυτό το ύφος απο ανθρώπους που λογαριάζουν τον εαυτό τους ως υψηλή διανόηση.

Εκείνο που μας κάνει εντύπωση και πραγματικά θα έπρεπε να απασχολήσει τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες εκλογές(που ίσως δεν αργήσουν) είναι το γεγονός ότι το υποτιθέμενο συντηρητικό κόμμα φιλοξενεί στις τάξεις του στελέχη που δεν έχουν καμία σχέση με το αξιακό πλαίσιο που ενστερνίζεται η μεγάλη πλειοψηφία των ψηφοφόρων του.

Αυτό θα πρέπει να το μετρήσουν καλά οι ψηφοφόροι της ΝΔ. Το κόμμα τους έχει μεταλλαχτεί σε κάτι άλλο…

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/1044229_yvristiko-tweet-p-tatsopoylo-poy-syntassetai-yper-ilia?utm_source=ocm&utm_medium=storyteller

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα