Τσακνής για την ΕΡΤ: Είδα παθογένειες που κάποια στιγμή πρέπει να αλλάξουν

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
«ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΟΥ ΒΑΖΕΙ ΦΡΕΝΟ ΔΙΑΡΚΩΣ»
Διονύσης Τσακνής, Φωτογραφία: Eurokinissi

«Είδα κάποιες παθογένειες, οι οποίες πρέπει κάποια στιγμή να αλλάξουν», σχολίασε ο Διονύσης Τσακνής μιλώντας στον Real FM για τη θητεία του στην ΕΡΤ.

«Επιστρέφω με λαχτάρα στη μουσική. Πιστεύω ότι απέκτησα μία σοφία εκεί, διότι άλλο να τα λέμε και να τα κρίνουμε απ’ έξω ορισμένα πράγματα και άλλο να τα βλέπουμε από κοντά. Είδα ορισμένα, τα οποία τα προσέγγιζα στο παρελθόν θεωρητικά μόνο, είδα κάποιες παθογένειες, οι οποίες πρέπει κάποια στιγμή να αλλάξουν», τόνισε ο κ. Τσακνής και συνέχισε λέγοντας ότι «από μέσα έχεις την αίσθηση ότι μπορείς να τα αντιμετωπίσεις, αλλά τις περισσότερες φορές έχεις να αντιμετωπίσεις το τέρας της ελληνικής γραφειοκρατίας. Όση κι αν είναι η θέληση των κυβερνώντων, όλων των κυβερνήσεων δηλαδή, να αλλάξουν κάποια πράγματα, φαίνεται ότι το βαθύ κράτος, το γραφειοκρατικό κράτος σού βάζει φρένο διαρκώς».

«Στην ΕΡΤ υπάρχουν υπέροχοι άνθρωποι, αν αξιοποιηθούν σωστά μπορεί να φτιάξει την τηλεόραση που μας αξίζει και αξίζει στους εργαζόμενους», επεσήμανε επίσης ο Διονύσης Τσακνής.

«Η γνώμη μου είναι ότι οι αγκυλώσεις που υπάρχουν και ορισμένες πολιτικές συμμαχίες που γίνονται για λόγους που με υπερβαίνουν προσωπικά φρενάρουν αυτό το πράγμα. Αν η όποια η κυβέρνηση, η τωρινή κυβέρνηση δείξει περισσότερο θάρρος και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις που υπάρχουν σε όλους τους τομείς, αν πάψουν να ισχύουν αυτά τα φρένα, οι άνθρωποι αυτοί μπορεί να κάνουν θαύματα», συμπλήρωσε.

Πηγή: Τσακνής για την ΕΡΤ: Είδα παθογένειες που κάποια στιγμή πρέπει να αλλάξουν | iefimerida.gr

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ο εξυπνος και εμπειρος μανατζερ σε τρεις μηνες απο της αναληψεως της θεσεως του , θα εντοπιζε τις παθογενειες και ,η, θα τις καταργουσε με συμφωνη γνωμη του αρμοδιου υπουργου, η, θα υπεβαλε παραιτηση και θα μας ανεφερε τις παθογενειες και την αρνηση των αρμοδιων για καταργηση τους . Παντου, αλλα και στην ΕΡΤ δεν υπαρχει συλλογικη ευθυνη ,ουτε συνδιοικηση με τους συνδικαλιστες, τις οποιες υπαινισεται ο κ. Τσακνης. Κριμα στο καλλιτεχνικο του ”μποι”. Δεν αποκλειεται σε επομενη συνεντευξη του να δικαιωσει το σιγουρα βιαστικο ”κλεισιμο” της ευρωβορου ΕΡΤ το 2013 , γιατι ”παν κλημα μη φερον καρπον εκκοπτεται και εις πυρ βαλλεται”. Δυστυχως και στην περιπτωση του λειτουργησε η ιδεολογικη συγγενεια με το κυβερνητικο σχημα και η πολιτικη σκοπιμοτητα. Περιμενουμε τις καλλιτεχνικες επιτυχιες του, να ειναι καλα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα