Τσίπρας προς Ράμα: Να ξεπεραστεί η εθνικιστική ρητορική

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Συνάντηση στις Βρυξέλλες στο πλαίσιο της Συνόδου του ΝΑΤΟ

 Τη σημασία που αποδίδει η Ελλάδα στη σταθερότητα των Δυτικών Βαλκανίων και την ευρωπαϊκή προοπτική της περιοχής επισήμανε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνάντηση του με τον αλβανό ομόλογο του Έντι Ράμα στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι η ρητορική και οι εθνικιστικές πρακτικές στην «ευρύτερη περιοχή μας» πρέπει να ξεπεραστούν προς όφελος των δημοκρατικών αρχών και του σεβασμού του διεθνούς δικαίου.

“Το Βήμα”

spot_img

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι η ρητορική και οι εθνικιστικές πρακτικές στην «ευρύτερη περιοχή μας» πρέπει να ξεπεραστούν προς όφελος των δημοκρατικών αρχών και του σεβασμού του διεθνούς δικαίου.

    Όπως ακριβώς θέλει η Γερμανία τους…ηγέτες στο εν Ελλάδι προτεκτοράτο της: Ψύχραιμους, μειλίχιους, και προ παντός έτοιμους να υπερασπιστούν δημοκρατικές αρχές και σεβασμό του διεθνούς δικαίου, αρκεί να μην τα ζητούν και από εκείνη!

    Εύγε Αλέξη της!

    Αλέξη μας, πάντως, δεν θα σε ξανα πούμε!

    • Και εσεις πιστεψατε το non paper των κυβερνητικων πηγων και το σχολιαζετε κιολας. Μη αποκλειετε η απαντηση του Ραμα να ηταν ”μη τα δινεις αυτα σημασια , προεκλογικη περιοδο εχουμε και λεμε και υπερβολες, για να ξεγελασουμε τους ψηφοφορους. Και εσυ δεν το εφηρμοσες;;;”. Μηπως να λαμβαναμε υπ’όψιν δηλωσεις ον καμερα -που λεμε- ,η, τίς γραπτες -σκριπτα μανεν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα