Τσίπρας: «Θα παρακαλάει ο Μητσοτάκης να μη χάσει ο Ζάεφ τις εκλογές»- Τι είπε σε συνέντευξή του στη Κρήτη

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ NOVARTIS, ΠτΔ

Στην ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ, την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, τη Βόρεια Μακεδονία, αλλά και την υπόθεση Novartis, αναφέρθηκε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΚΡΗΤΗ TV.

Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στην Συμφωνία των Πρεσπών και τις εξελίξεις στη Βόρεια Μακεδονία, λέγοντας πως η κυβέρνηση θα «παρακαλάει να μη χάσει ο Ζάεφ τις εκλογές».

«Σήμερα βλέπουμε ότι ξαφνικά η κυβέρνηση άλλαξε τροπάρι. Εκεί που έλεγε ότι η Συμφωνία είναι καταστροφική, προδοτική και επιζήμια, λέει ότι πρέπει να την τηρήσουμε και να την τιμήσουμε. Φαντάζομαι ότι ο κύριος Μητσοτάκης θα παρακαλάει μην τυχόν και αλλάξει η κυβέρνηση και χάσει ο Ζάεφ τις εκλογές στη Βόρεια Μακεδονία και έρθουν οι ομοϊδεάτες του στην διακυβέρνηση και πλήξουν τη συμφωνία. Βλέπω τον κύριο Μητσοτάκη ο οποίος μιλούσε και μιλάει για επιζήμια συμφωνία, να τρέχει και να παρακαλάει για το πόσο σημαντική είναι αυτή η συμφωνία», είπε χαρακτηριστικά, στρέφοντας πάλι τα «βέλη» του προς τη κυβέρνηση.
Τσίπρας: Πετυχημένος ΠτΔ ο Παυλόπουλος
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, αλλά και τα σενάρια που θέλουν υποψήφια την Μαρία Δαμανάκη.

«Κατά γενική ομολογία ο κ. Παυλόπουλος είναι ένας πετυχημένος Πρόεδρος, άλλωστε δεν έχω ακούσει τον κ. Μητσοτάκη να λέει ότι δεν ήταν. Την ίδια ώρα όμως ξεκινάει όλη αυτή η ονοματολογία και ο πρωθυπουργός δε βάζει φρένο. Προφανώς ή έχει αποφασίσει ήδη να τον αλλάξει και απλά παίζει ένα παιχνίδι, ή έχει αποφασίσει να ευτελίσει και το πρόσωπο του προέδρου και του θεσμού. Ένα από τα δύο έχει κάνει», ήταν το σχόλιό του.

Τσίπρας: Θέλουν να τρομοκρατήσουν τους δικαστές στην υπόθεση Novartis
Όσον αφορά τη Novartis και το ντοκιμαντέρ της Ελβετικής τηλεόρασης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι ο κ. Γεωργιάδης παραδέχθηκε ότι η Νovartis «λάδωνε» πολιτικούς και ζήτησε από τον πρωθυπουργό να πει ποιοι ήταν αυτοί.

«Θα πρέπει να απαντήσει ο πρωθυπουργός γι’ αυτό, ο οποίος συστήνει εξεταστική επιτροπή για τον Παπαγγελόπουλο θέλοντας να δημιουργήσει την αίσθηση της σκευωρίας, αλλά ο βασικός του στόχος είναι να τρομοκρατήσουν τους δικαστές, μιλώντας διαρκώς περί σκευωρίας και φτιάχνοντας με την πλειοψηφία που έχουν στη Βουλή εξεταστικές επιτροπές. Διότι οι δικαστές δεν έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία τους, ήδη εξετάζουν τον Λοβέρδο με ποινική δίωξη και είναι και άλλοι δύο, ενώ συστήνουν εξεταστική επιτροπή», απάντησε.

Ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε επίσης στην οικονομική κρίση, λέγοντας πως η συζήτηση θα έπρεπε να ξεκινήσει από την περίοδο 2010-15, κατηγορώντας μάλιστα τον πρόεδρο της Εθνικής Τράπεζας, κ. Στουρνάρα, λέγοντας ότι «συμπεριφέρεται σαν τον πιο ακραίο κομματάρχη της κυβέρνησης Σαμαρά».

Οσον αφορά την επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ και την προσπάθεια να έρθουν καινούργια μέλη, είπε πως το κόμμα του θέλει να επιστρέψει στη κυβέρνηση, πιο προετοιμασμένο και έτοιμο.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/politiki/tsipras-tha-parakalane-na-mi-hasei-o-zaef-tis-ekloges

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Νομιμο πολιτικο κομμα εκπροσωπει ο κ.Τσιπρας και καλως λεει αυτα που θελει ο ιδιος και οι φιλοι του να ακουνε , αλλα ειναι απροσμενη αυτη η υπερβολικη αγαπη προς τον κ. Ζαεφ , που ας το καλοσκεφτει- τον ”μικραινει” τωρα , ενω δεν τον ”μικρυνε” στις τελευταιες γενικες εκλογες ,γιατι τωρα που ανεβαινει ο πατριωτισμος των Τουρκων , των Αλβανων και των Σκοπιανων σιγουρα ανεβαινει και ο πατριωτισμος των Ελληνων , για να τους αντιμετωπισουν πολεμωντας και οχι με τα χερια ψηλα.
    Μαλον πρεπει να προσλαβει κανενα νεο επικοινωνιολογο ,εν’οψει οτι θελει ”να καταπιεί ”και το υπολοιπο ΠΑΣΟΚ , που ειχε και την σκληρη Πατριωτικη συνιστωσα του.
    Οσο για το σκανδαλο ΝΟΒΑΡΤΙΣ πιο παληκαρισιο θα ηταν να επαναλαμβανει το γνωστο ”καθαρος ουρανος , αστραπες δεν φοβαται” . Η μηπως φοβαται;;;.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα