Τσίπρας: Εχω ευθύνη απέναντι στη χώρα, πρέπει να λύσω το θέμα της ΠΓΔΜ

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Έχω ευθύνη απέναντι στη χώρα: το μήνυμα αυτό στέλνει ο πρωθυπουργός και είναι η φράση που διατύπωσε ο ίδιος ο κ. Τσίπρας, κατά τη συνάντηση που είχε με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυρ. Μητσοτάκης, σύμφωνα με καλά πληροφορημένη κυβερνητική πηγή, με την οποία επικοινώνησε το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Στην ένσταση που, κατά πληροφορίες, έθεσε ο κ. Μητσοτάκης, ότι η κυβέρνηση ανέσυρε το ονοματολογικό με μικροπολιτικούς σκοπούς, αποσκοπώντας στη διάσπαση της ΝΔ, ο κ. Τσίπρας του αντέτεινε: Όσο κάθομαι εγώ στην καρέκλα αυτή (σ.σ. του πρωθυπουργού), έχω ευθύνη στη χώρα και στην ιστορία της.

Ταυτοχρόνως, ο κ. Τσίπρας κατέδειξε, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, τη στόχευση, τη δική του και της κυβέρνησης, αναφορικά με τις σχέσεις με την ΠΓΔΜ, λέγοντας: Όσο περνάει από το χέρι μου, θα το λύσω.
Όπως γράφει το κρατικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο πρωθυπουργός διαβεβαίωσε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι δεν πήρε τη σχετική πρωτοβουλία επίλυσης του ζητήματος, ούτε για να διχάσω ούτε για να ενώσω κανέναν, για να προσθέσει: Πρέπει να το λύσω. Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

iefimerida.gr

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ειναι λιαν παρηγορο οτι δηλωσε-αν δηλωσε- οτι εχει ευθυνη απεναντι στην Χωρα και της ΙΣΤΟΡΙΑ της, την ιδια ,που ειχε οταν υπεγραψε υστερα απο 17 ωρες το 3ο Μνημονιο στις 13 Ιουλλιου του 2015 ,οποτε τωρα ΔΕΝ θα υπογραψει Συμφωνια , παραδινοντας το ιστορικοτερο Ελληνικο ονομα της Μακεδονιας στους Σλαβους. Απλως θελει να αποκτησει και σαυτο μια εμπειρια. Την δικαιουται εξ’αλλου μαζι με την αναγνωρισιμη διεθνως ονομασια του.Να ειναι γερος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα