Τροχαίο δυστύχημα στη Γλυφάδα: Εμφανίστηκε ο οδηγός της Corvette

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Εμφανίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός της Corvette, που ενεπλάκη στο θανατηφόρο τροχαίο της Γλυφάδας με θύμα τον 25χρονο Νάσο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός της Corvette εμφανίστηκε μαζί με την δικηγόρο του στην Τροχαία.

Τα στοιχεία του ιδιοκτήτη της Corvette βρίσκονταν σε γνώση της ΕΛ.ΑΣ. και υπήρχε η εκτίμηση ότι ο εντοπισμός του ήταν θέμα χρόνου. Εκτιμούσαν συγκεκριμένα, ότι δεν αποκλείεται να παρουσιαστεί αυτοβούλως ο οδηγός του οχήματος, που γνωρίζει ότι είναι θέμα χρόνου ο εντοπισμός του. Οπως και τελικά έγινε, αφού αργά το απόγευμα ο ιδιοκτήτης του πολυτελούς αυτοκινήτου εμφανίστηκε μαζί με την δικηγόρο του στην Τροχαία.
Σημειώνεται, ότι ο οδηγός είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα, σύμφωνα με την Τροχαία, τη στιγμή που παρέσυρε τον νεαρό μοτοσικλετιστή, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, ενώ μετά το τραγικό δυστύχημα εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε, αφήνοντας αβοήθητο στον δρόμο τον 25χρονο.

Παράλληλα, διερευνάται εάν λίγο πριν από το δυστύχημα ο οδηγός του αυτοκινήτου έκανε «κόντρες» στη λεωφόρο Βουλιαγμένης με άλλον οδηγό. Για το τροχαίο δυστύχημα έχει διατάξει προκαταρκτική εξέταση ο εισαγγελέας.

Πώς συνέβη το τροχαίο δυστύχημα

Θύμα του τροχαίου δυστυχήματος είναι ο 25χρονος Νάσος Καρανίκας. Όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός της Corvette προσέκρουσε σε δύο άλλα αυτοκίνητα (το ένα ήταν σταθμευμένο) και αμέσως μετά χτύπησε τη μοτοσικλέτα του νεαρού. Στη συνέχεια εγκατέλειψε το αυτοκίνητό στο σημείο και εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κάμερα ασφαλείας αποτύπωσε τη στιγμή που η Corvette περνά με ιλιγγιώδη ταχύτητα και παρασύρει τον 25χρονο μοτοσικλετιστή, ο οποίος βρισκόταν με τη μηχανή πλάι στο όχημα. Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Το ρεπορτάζ του Alpha ανέφερε ότι το όχημα έκανε σφήνες στο σημείο, ενώ οι αρχές αναζητούν εάν υπάρχει και δεύτερο όχημα. Μάρτυρες υποστηρίζουν ότι μαζί με τον οδηγό ήταν και μια γυναίκα, η οποία τράπηκε και αυτή σε φυγή μετά το τροχαίο δυστύχημα.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/ellada/trohaio-dystyhima-sti-glyfada-emfanistike-o-odigos-tis-corvette

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα