Τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ο πρώην ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος – Νοσηλεύεται στο 251 ΓΝΑ

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Χτύπησε με τη μηχανή του

Σοβαρό τραυματισμό είχε σε τροχαίο με την μηχανή του ο πρώην ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος και νοσηλεύεται στο 251 ΓΝΑ, ενώ πρώτα είχε διακομιστεί στο Ασκληπείο Βούλας.

Το τροχαίο έλαβε χώρα στα νότια προάστια.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται, κάποιος χτύπησε την παρκαρισμένη μηχανή του Π.Καμμένου και η μηχανή έπεσε στο πόδι του το οποίο έχει υποστεί συντριπτικά κατάγματα.

Να σημειωθεί ότι ο Πάνος Καμμένος μεταφέρθηκε αρχικά στο Ασκληπείο της Βούλας, παρότι δεν εφημέρευε.

Οι γιατροί λένε πως θα εγχειριστεί στο πόδι μετά από 10-15 ημέρες και είναι πολύ πιθανό ότι θα χρειαστεί να πάει και στο εξωτερικό σε κέντρο αποκατάστασης.

Ο ίδιος ανακοίνωσε ότι έχει χτυπήσει πολύ άσχημα στο πόδι του, ενώ έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter: «Έμπλεξα»…

«Ευχαριστώ το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Ασκληπειού Βούλας και του ΓΝΑ όπως και το ΕΚΑΒ για την άμεση ανταπόκριση στο ατύχημα που είχα εχθές βράδυ. Δυστυχώς το πόδι είναι σε πολύ κακή κατάσταση . Έμπλεξα ….» έγραψε στην ανάρτησή του.

Οι τελευταίες εξελίξεις με την υγεία του Πάνου Καμμένου

«Χθες το βράδυ είχε ένα ατύχημα ο Πάνος Καμμένος, μίλησα μαζί του το πρωί. Του έπεσε η μηχανή πάνω στο πόδι. Την είχε παρκάρει σε μια ανηφόρα. Γλίστρησε η μηχανή και του συνέθλιψε το πόδι» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής του το πρωί της Πέμπτης.

«Έπαθε πολύ βαριά ζημιά, πήγε σε τρία νοσοκομεία. Τώρα είναι στο ΓΝΑ. Δεν έχει γίνει χειρουργείο, πονάει φρικτά. Με δυσκολία του έβγαινε η φωνή. Το πόδι είναι με νάρθηκα. Θα περιμένουν 10-15 μέρες για να κάνουν επέμβαση. Έτσι του είπαν οι γιατροί. Πολύ πιθανόν να χρειαστεί να πάει στο εξωτερικό, σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης. Του ευχόμαστε περαστικά» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/sovaro-troxaio-eixe-me-tin-mixani-tou-o-proin-yetha-panos-kammenos-empleksa-egrapse-o-idios/

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα