Το νέο όπλο των «μπαχαλάκηδων» τρομάζει την ΕΛ.ΑΣ.

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Νέα όπλα εμφάνισαν στις συγκρούσεις της Τετάρτης με τις δυνάμεις των ΜΑΤ οι «μπαχαλάκηδες». Πρόκειται για πυροσωλήνες πυροτεχνημάτων –που μπορεί κανείς να βρει στο εμπόριο- οι οποίοι εάν χρησιμοποιηθούν σε ευθεία βολή γίνονται ιδιαίτερα επικίνδυνοι.

Το βεληνεκές τους κυμαίνεται από 30 έως 50 μέτρα, ενώ στα επεισόδια της Τετάρτης τουλάχιστον τρία άτομα χρησιμοποίησαν αυτά τα πυροτεχνήματα, εξαπολύοντας περισσότερες από 20 βολές εναντίον των αστυνομικών. Οι άνδρες των ΜΑΤ συνέλλεξαν δύο τέτοιους χρησιμοποιημένους πυροσωλήνες πυροτεχνημάτων, οι οποίοι βρίσκονται στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να εξεταστούν για δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκονται επίσης βίντεο τηλεοπτικών σταθμών και ενημερωτικών ιστοσελίδων προκειμένου να διακρίνουν χαρακτηριστικά που θα τους βοηθήσουν στις έρευνες.

http://www.policepress.gr/%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-%CF%8C%CF%80%CE%BB%CE%BF-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CE%B4%CF%89%CE%BD-%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CE%B6/

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Και μονο ο χαρακτηρισμος ως οπλου αυτων των πύροσωληνων-με μεγαλυτερους , που ειχαν κλαπει απο στρατοπεδα την 10ετια του 1980 η 17 Νοεμβρη προσεβαλε πρεσβειες και αλλους στοχους-επρεπε να συνεγειρει την Αστυνομια και για την επιτοπου συλληψη των μασκοφορων οπλισμενων ”μαχητων”-που μπορουσαν να συλληφθουν, γιατι δεν υπηρχε πυκνη συγκεντωση-, και για την συλληψη τους αργοτερα και εντος του αυτοφωρου, κατι που δεν αποκλειεται να συμβει σημερα , γιατι το φαινομενο σε τετοιες εκδηλωσεις ειναι ανησυχητικο και θα γινει μοδα , οπως πολλα αλλα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα