Το “ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ” ως πρόβλημα Εθνικής Ασφάλειας και η ανάγκη για ριζική μεταστροφή στην Εθνική μας αντίληψη

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Η κρισιμότητα των περιστάσεων αναφορικά με το “ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ”, και οι αναγκαία ρηξικέλευθες αποφάσεις που πρέπει να παρθούν ΤΩΡΑ… Θα πρέπει να σηματοδοτήσουν και μια πραγματικά ΡΙΖΙΚΗ ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ πρώτα απ΄ όλα στην ΕΘΝΙΚΗ μας ΑΝΤΙΛΗΨΗ για την αντιμετώπιση του προβλήματος…

Α. Οι εξελίξεις με το μεταναστευτικό είναι ανησυχητικές. Οι μαζικές μετακινήσεις ανθρώπων κάθε προέλευσης, που κατά εκατοντάδες οδηγούνται και κατακλύζουν καθημερινά τα νησιά του Αιγαίου, έχουν καταστεί ανεξέλεγκτες.

Β. Τα περιστατικά οργανωμένων μικρών και μεγάλων «εξεγέρσεων» τόσο στα νησιά του Αιγαίου, όσο και στην Ηπειρωτική χώρα πληθαίνουν, και τα πραγματικά κίνητρα των οργανωτών, είναι αμφιλεγόμενα ως προς την σκοπιμότητά τους.

Γ. Οργανωμένες ομάδες μεταναστών, επιδίδονται καθημερινά σε επιθέσεις ακόμη και δολοφονικές, εναντίον αλλοεθνών ή και ομοεθνών τους, ακόμη και ανηλίκων. Την ίδια στιγμή, αντίστοιχα οργανωμένες ομάδες, προφανώς συνεπικουρούμενες και από επιλογές και συνθήματα απερίσκεπτων Ελλήνων «δικαιωματιστών»,  επιδιώκουν να συμπεριφέρονται ως «κράτος εν κράτει», προβαίνοντας σε καταλήψεις χώρων, οδών, σιδηροδρομικών αρτηριών, άλλων εθνικών υποδομών, για να επιβάλουν αιτήματα και να προβάλουν διεκδικήσεις, αδιαφορώντας πλήρως για τις συνέπειες αυτών των πρωτοβουλιών.

Δ. Ο Ερντογάν κλιμακώνει τις απειλές του, και ουσιαστικά ομολογεί αυτό που από την πρώτη στιγμή επέμενε να αναδεικνύει η «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ», ότι δηλαδή το μεταναστευτικό, είναι ένα εργαλείο διαρκούς και πολλαπλού γεωπολιτικού εκβιασμού στα χέρια του, το οποίο δεν διστάζει να χρησιμοποιεί για την προώθηση των ευρύτερων γεωστρατηγικών του επιδιώξεων.
Η συνειδητή αποσιώπηση αυτής της πλευράς του μεταναστευτικού προβλήματος και οι νοσηρές εμμονές που επιμένουν να αναδεικνύουν μονομερώς και με κίβδηλο τρόπο, την  ουμανιστική του διάσταση ως μοναδική, συνιστούν μια Εθνικά ανεύθυνη όσο και επικίνδυνη στάση.

Ε. Η Διεθνής κοινότητα δια των «αρμοδίων οργανισμών» και των επιτροπών της, παρακολουθεί απαθής την εξέλιξη του προβλήματος, αρκούμενη σε ανούσιες ψευτοουμανιστικές νουθεσίες, ενώ οι «ανθρωπιστικές οργανώσεις» -Ελληνικές και διεθνείς- επιδίδονται στις γνωστές ανερμάτιστες καταγγελτικές μεγαλοστομίες, που σχετίζονται με το περιβάλλον και τις συνθήκες διαμονής. Συχνότατα δε, αυτές οι μεγαλοστομίες μετεξελίσσονται και σε απαράδεκτες επιθέσεις, σε βάρος της χώρας και των Ελλήνων πολιτών.

Ο στόχος είναι προφανής. Με την κλιμάκωση αυτών επιθέσεων του κίβδηλου ουμανισμού και της νοσηρά υποκριτικής όσο και ανέξοδης νουθεσίας, αυτό που επιδιώκεται είναι

  • Να πνιγεί κάθε φωνή λογικής, που θα μπορούσε να θέσει το πρόβλημα στην πραγματική του διάσταση.
  • Να παραλύσει κάθε δυνατότητα σχεδιασμένης παρέμβασης, για την ανακοπή της επικίνδυνης κλιμάκωσης που προδιαγράφεται.
  • Να συντηρηθεί ένα νοσηρό κλίμα γενικευμένης κοινωνικής συνενοχής, και εν τέλει…
  • Να παραδοθεί η χώρα στην περιδίνηση του επερχόμενου εφιάλτη.

Ε. Το Ελληνικό πολιτικό σύστημα -κυβερνόν και μη- είναι στο σύνολό του συνένοχο για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα. Οι πολιτικοί του εκπρόσωποι…

  • Άλλοτε παραδίδονται στην λαγνεία της νοσηρής ιδεοληψίας η οποία επέτρεψε στο πρόβλημα να γιγαντωθεί και αναγνώρισε στους «συμμάχους» το δικαίωμα να περιχαρακώσουν την χώρα, και…
  • Άλλοτε πλειοδοτούν σε αντιπαραθέσεις ανόητες και κατά βάσην επικίνδυνες, οι οποίες διχάζουν τον λαό σε ρατσιστές και μη, και βέβαια συγκαλύπτουν συνειδητά, τις πραγματικές διαστάσεις και την σοβαρότητα του προβλήματος.

Η ΔΗ.ΠΟ.Σ «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ», θεωρεί ότι τα πράγματα έχουν ήδη οδηγηθεί σε σημείο οριακό, το οποίο σύντομα θα καταστεί επιπροσθέτως ΚΑΙ μη αναστρέψιμο.  Αυτή η εξέλιξη ΔΕΝ θα πρέπει να βρει την χώρα και τους πολίτες, σε καθεστώς γενικευμένης ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΗΧΑΝΙΑΣ.

Από την άποψη αυτή, θα πρέπει ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ να αναλάβουν την ευθύνη που τους αναλογεί, μιας και η ανάγκη να αναληφθούν και ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, είναι εξαιρετικά επείγουσα.

Κάθε αποσπασματική – εντυπωσιοθηρική αντιμετώπιση, όπως αυτές που επιχειρούνται κατά καιρούς για να εκτονώσουν την συσσωρευμένη κοινωνική αγανάκτηση, θα έχει μόνο αρνητικά αποτελέσματα, στον βαθμό που ΔΕΝ ΘΑ αποτελεί μέρος ενός συνολικότερου Εθνικού, Πολιτικού, Διπλωματικού και Επιχειρησιακού σχεδιασμού, και στο βαθμό που ΔΕΝ ΘΑ συνδυάζεται με την απαιτούμενη αποφασιστικότητα, για την αντιμετώπιση της επίθεσης ηθικής απαξίωσης, την οποία δέχεται η χώρα.

Η ΔΗ.ΠΟ.Σ «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ» θεωρεί ότι η κρισιμότητα των περιστάσεων, και οι αναγκαία ρηξικέλευθες αποφάσεις που πρέπει να παρθούν ΤΩΡΑ, θα πρέπει να σηματοδοτήσουν και μια πραγματικά ΡΙΖΙΚΗ ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ πρώτα απ΄ όλα στην ΕΘΝΙΚΗ μας ΑΝΤΙΛΗΨΗ για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Αυτή η μεταστροφή κατά την άποψή μας, συνίσταται στα παρακάτω…

  • Πρώτον: Το μεταναστευτικό, δεν μπορεί πλέον να συνεχίσει να αντιμετωπίζεται με βάση τους υπαγορευόμενους όρους και τους απαράδεκτους νεολογισμούς που επιδιώκει να εμφυτεύσει στις αντιλήψεις των ανθρώπων η Διεθνής ελίτ του χρηματοδοτούμενου Ουμανισμού. Θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με βάση τους κανόνες που ενεργοποιούν τα γεωπολιτικά κέντρα και τα επιτελεία που το διαχειρίζονται. Δηλαδή ως ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και μάλιστα ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΣ.
  • Δεύτερον: Η απέλπιδα κραυγή των Δημάρχων και των κατοίκων της νησιωτικής και λοιπής Ελληνικής περιφέρειας, που θέτει ευθέως το ζήτημα των δραματικών επιπτώσεων από την ΕΥΘΕΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ που επιχειρείται στην ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ των ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ, θα πρέπει να εισακουστεί. Η συνειδητή αδιαφορία απέναντι στην σχεδιασμένη υβριδική επίθεση την οποία δέχεται η χώρα, συνιστά ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ και όχι απλό διαχειριστικό λαθάκι. Και συνιστά τέτοιας τάξης μεγέθους έγκλημα, ΚΑΙ αυτοτελώς, αλλά ΚΑΙ σε συνάρτηση με το συνολικό περιβάλλον αστάθειας που διαμορφώνεται στην ευρύτερη περιοχή.
  • Τρίτον: Τα περιστατικά που παραπέμπουν σε ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΣΥΜΦΥΣΕΙΣ, «μεταναστών», «αναρχικών», περίεργων κυκλωμάτων δικαιωματιστών, ποινικών, ακόμη και πιθανολογούμενων τζιχαντιστών και λοιπών φανατικών ισλαμιστών, πληθαίνουν και δεν πρέπει να αγνοηθούν.

Η Ευρώπη κατά το παρελθόν έχει πληρώσει πανάκριβο τίμημα από ηπιότερες αντίστοιχες συμφύσεις, και αυτήν την εμπειρία δεν μπορούμε να την παραβλέψουμε για την χώρα μας. Πολύ δε περισσότερο σήμερα που οι κοινωνίες δέχονται μια γενικευμένη ηθική, αξιακή και πολιτισμική επίθεση, και ο ισλαμικός φονταμενταλισμός αποτελεί ένα επικίνδυνα απρόβλεπτο καινούριο στοιχείο, η Ελληνική πολιτική ελίτ, δεν μπορεί πλέον να σφυρίζει αδιάφορα μπροστά σε αυτές τις εξελίξεις.

  • Τέταρτον: Η ολέθρια διαχείριση που επιμένει να κρύβει το πρόβλημα κάτω από το χαλί… Που επιμένει να λογοδοτεί απολογητικά στην βαρύγδουπη κριτική των «δικαιωματιστών»  και του μισθοδοτούμενου ουμανισμού… Και που συνηγορεί στην διάλυση της κοινωνικής δομής της χώρας, φυτεύοντας σε ολόκληρη την επικράτεια καινούριες «Δομές Φιλοξενίας» και παραμυθιάζοντας τους πολίτες με τις βλακώδεις θεωρίες περί ενσωμάτωσης… Θα πρέπει να σταματήσει τώρα.

Ο Ερντογάν απειλεί, εκβιάζει και κλιμακώνει μια ΣΥΝΘΕΤΗ ΥΒΡΙΔΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ πρωτίστως στην Ελλάδα και δευτερευόντως στην Ευρώπη. Το ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ αυτό. Ο Ερντογάν ΚΛΙΜΑΚΩΝΕΙ επίθεσηκαι ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ να τροφοδοτεί  τις Δυτικές κοινωνίες με υλικό που θα τις διευκολύνει να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους στην ανθρωπιά.

Ομοίως και η τρισάθλια δουλεμπορική μπίζνα που γνωρίζει μέρες δόξας στον μισό πλανήτη με πρωταγωνιστές «ανθρωπιστές» και διάφορες ΜΚΟ, αυτό που κάνει, είναι να υλοποιεί ΣΧΕΔΙΟ ΦΡΙΚΗΣ -απολύτως υπαγορευόμενο και χορογραφημένο- και ΟΧΙ ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΕΡΓΟ στο όνομα του οποίου θα πρέπει να θυσιάζονται οι πατρίδες και οι λαοί, για να θριαμβεύσει το κατευθυνόμενο “πολυπολιτισμικό” παραμύθι.

  • Πέμπτον: Η Ελληνική κυβέρνηση, οφείλει να σταματήσει τώρα την επιχείρηση συνειδητής εξαπάτησης του Ελληνικού λαού, με τις πολιτικές δήθεν επιτήρησης συνόρων και δήθεν ενεργοποίησης μηχανισμών, με την οποία απλώς αγοράζει χρόνο ανοχής, ενώ το πρόβλημα μεγεθύνεται και οι τοπικές κοινωνίες βράζουν.

Η Ελλάδα δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο να συνεχίσει να συμπεριφέρεται ως ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ της ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ για να στηρίζει πολιτικές ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, μιας Ευρώπης η οποία την περιχαράκωσε, την έθεσε ουσιαστικά ΕΚΤΟΣ των ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ και την εγκατέλειψε στην περιδίνηση ενός προβλήματος, θυσιάζοντάς την προκειμένου να οχυρώσει τις δικές της άμυνες απέναντι στον Εφιάλτη.

Η ΔΗ.ΠΟ.Σ «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ» θεωρεί πως η συνδυασμένη Ελληνική απάντηση θα πρέπει να δοθεί σε επίπεδο Διπλωματικό, Πολιτικό, Εθνικό και Επιχειρησιακό, και η οποία θα πρέπει πιο συγκεκριμένα να περιλαμβάνει:

  1. Έξοδο της χώρας από την Συνθήκη Σένγκεν. Το κόστος παραμονής αποδεικνύεται βαρύτατο και τα ωφελήματα ελάχιστα και ανάξια λόγου…
  2. Καταγγελία των Δουβλίνων σε όλες τους τις παραλλαγές. Υπήρξαν ως προς την φιλοσοφία τους, ρυθμίσεις κατά παραγγελίαν, οι οποίες σχεδιασμένα προετοίμασαν το έδαφος για την σημερινή ολέθρια κατάσταση που βιώνει η χώρα.
  3. Άμεση ανάκληση της έστω και μη δεσμευτικής Ελληνικής υπογραφής στο Σύμφωνο του ΟΗΕ για την μετανάστευση που υπεγράφη στο Μαρακές τον Δεκέμβρη του 2018.
  4. Νέος Εθνικός επικαιροποιημένος και ιδιαιτέρως αυστηρός μεταναστευτικός κώδικας, με ισχυρές προβλέψεις για την επίσης αυστηρή τήρηση των κανόνων, που δεν θα λογοδοτεί σε πάσης φύσεως νεολογισμούς και δεν θα ολισθαίνει σε αυθαίρετες ερμηνείες εννοιών και ιδιοτήτων (πρόσφυγας, μετανάστης, λιποτάκτης, πολιτικό άσυλο, προνοιακή φροντίδα κλπ) με παράλληλη αυστηροποίηση των ποινών για την παραβατικότητα και την υποτροπή.
  5. Θέσπιση σοβαρών κινήτρων για την εκούσια αποχώρηση νομιμοποιηθέντων μεταναστών από την χώρα, και ταυτόχρονη θέσπιση αυστηρότατων κανόνων ΣΥΝΔΕΣΗΣ της άδειας παραμονής, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ με νόμιμη επαγγελματική ενασχόληση από τον υποψήφιο δικαιούχο.
  6. Πολιτική απόφαση για άρση όλων των εμποδίων με στόχο την διευκόλυνση της μαζικής αποχώρησης των μεταναστών από την χώρα, και την συνέχιση του ταξιδιού τους με προορισμό την Βόρεια Ευρώπη.
  7. Επιχειρησιακός σχεδιασμός και ετοιμότητα, για την αποτελεσματική αντιμετώπιση υβριδικών αντιπερισπασμών που είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν στο μέλλον, λόγω των ΠΕΡΙΕΡΓΩΝ ΟΣΜΩΣΕΩΝ που έχουν ήδη μορφοποιηθεί τα χρόνια της ασυδοσίας που μεσολάβησαν.

Η ΔΗ.ΠΟ.Σ «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ» θεωρεί πως η πατρίδα μας ΔΕΝ μπορεί να αντιμετωπίσει ΜΟΝΗ, την κλιμάκωση αυτού του Υβριδικού πολέμου από την μεριά της Τουρκίαςαν δεν συνδυάσει αποτελεσματικά, τις ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ με τα αναγκαία ΜΕΤΡΑ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗΣ της χώρας.

Από την άποψη αυτή, ο μοναδικός τρόπος για να καταστεί η υπόλοιπη Ευρώπη “σύμμαχος” σε αυτήν την προσπάθεια, είναι να αποφασίσει η Ελλάδα, να την «κεράσει» τόση ανθρωπιά, όσην θέλησαν και οι Ευρωπαίοι σύμμαχοί μας, να μας πείσουν τα προηγούμενα χρόνια πως οφείλουμε να διαθέτουμε κατ’ αποκλειστικότητα και σε περίσσευμα, ΜΟΝΟΝ ΕΜΕΙΣ και ΕΝΑΝΤΙ ΠΑΝΤΩΝ.

Αυτός ο αγώνας είναι ΕΘΝΙΚΟΣ… Δεν σχετίζεται με τα ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ “ΘΕΛΩ” μας, αλλά μετουσιώνει την ΕΘΝΙΚΗ μας ΕΥΘΥΝΗ… Αυτός ο αγώνας θα πρέπει να κερδηθεί γιατί διαφορετικά η πατρίδα μας δεν έχει μέλλον. Θα μπει σε περιπέτειες πρωτοφανείς και τα νερά είναι βαθιά και αχαρτογράφητα…

Αυτό που έρχεται είναι πραγματικός εφιάλτης και δεν είναι δυνατόν να τον αντιμετωπίσουμε ακολουθώντας την ίδια απαράδεκτη τακτική.

Οι Έλληνες πολίτες, οφείλουν να γνωρίζουν ωστόσο, ότι υπάρχει και η εσωτερική πέμπτη φάλαγγα που θα σταθεί απέναντι για να αποδυναμώσει, να συκοφαντήσει και να υπονομεύσει αυτήν την προσπάθεια.

  • Όλοι αυτοί που θεωρούν ότι δικαιούνται να φτύνουν στα μούτρα την ανθρωπιά ΟΛΩΝ μας, και επιμένουν να μας προκαλούν να την αποδείξουμε με επικίνδυνες ανοχές, με απαράδεκτους συμψηφισμούς, και με ανεπίτρεπτο εθνικό «σκόντο», τα οποία θα πρέπει να κάνουμε ΜΟΝΟΝ εμείς, για να διευκολύνονται οι σχεδιασμοί ΟΛΩΝ των υπολοίπων.
  • Όλοι αυτοί που δεν δίστασαν να επενδύσουν κατ επανάληψην στον διχασμό, και σε αφοριστικούς χαρακτηρισμούς σε βάρος των Ελλήνων πολιτών, μετατρέποντας τον κίβδηλο ανθρωπισμό τους σε εμπόρευμα ευκαιρίας.
  • Όλοι αυτοί που υποκρίνονται πως δεν καταλαβαίνουν, πως είναι άλλο πράγμα η στάση απέναντι στον άνθρωπο “ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ”… Άλλο πράγμα η στάση απέναντι στο φαινόμενο “ΜΑΖΙΚΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ”… Άλλο πράγμα η ευθύνη όλων απέναντι στο μέλλον μιας καθημαγμένης “ΠΑΤΡΙΔΑΣ” που δεν έχει την δυνατότητα να τους εξασφαλίσει ούτε δουλειά… Και εντελώς διαφορετικό πράγμα η οφειλόμενη στάση όλων μας, απέναντι στους μακελάρηδες “εταίρους και συμμάχους” που ληστεύουν και βομβαρδίζουν πατρίδες, και στην συνέχεια στέλνουν στην Ελλάδα τον λογαρισμό της “ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ”… 

Αυτοί οι “φίλοι και εταίροι” θα εκβιάσουν… Θα κάνουν επίκληση του πατσαβουρόχαρτου των επενδύσεων τις οποίες ικετεύουμε στον πλανήτη, λες και οι πραγματικοί επενδυτές δεν γνωρίζουν τις πραγματικές ευκαιρίες, και περιμένουν να τους τις υποδείξουν αυτοί που με την στάση τους και την ανοχή τους, οδήγησαν την πατρίδα τους στην καταστροφή και κάποιες χιλιάδες πολίτες στην αυτοκτονία.

Το δίλημμα: “ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΙ ή ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟΙ”… Δεν θα πρέπει να γίνει το όχημα του αφανισμού μας

Κυβέρνηση, Αντιπολίτευση, Πολιτικές δυνάμεις και Συλλογικότητες, Τοπική και Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση, Μαζικοί, Κοινωνικοί, Συνδικαλιστικοί και άλλοι φορείς, ο Νομικός κόσμος, ο Καλλιτεχνικός κόσμος, μαζί τους και η Επιστημονική κοινότητα… Οι ΠΑΝΤΕΣ… Οφείλουν να πάρουν θέση ευθύνης απέναντι στο πρόβλημα.

Η ΔΗ.ΠΟ.Σ “ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ” θεωρεί ότι το πρώτο βήμα θα πρέπει να είναι η ανάγκη να οδηγήσουμε την χώρα μας, έξω από το σιδερένιο κλουβί που έστησαν οι “σύμμαχοί” της στα βόρεια σύνορά της, για να βρει και πάλι τον φυσικό της χώρο στην Γεωγραφία της Ευρώπης.

Αθήνα 6 Σεπτεμβρίου 2019

Η Π.Γ της ΔΗ.ΠΟ.Σ “ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ”

 

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα