Είχε ολόκληρο εργαστήριο – Εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης

Αυτή είναι η 28χρονη Βραζιλιάνα χορεύτρια-μοντέλο που συνέλαβαν τα στελέχη της Δίωξης Ναρκωτικών, μόλις πάτησε το πόδι της στη χώρα μας, καθώς σε βάρος της εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών.

Η 28χρονη, η οποία εργάζεται ως μοντέλο και σύχναζε τους καλοκαιρινούς μήνες, μαζί με ακόμα μία γυναίκα 31 ετών και έναν DJ παρασκεύαζαν τη ναρκωτική ουσία DMT, διμεθυλοτρυπαμίνη, σε ένα εργαστήριο στην περιοχή του Ζωγράφου και στη συνέχεια τη συσκεύαζαν και την έστελναν μέσω ταχυδρομείου στο εξωτερικό.

Το “τρίο των παραισθήσεων” διατηρούσαν και ιστοσελίδα πώλησης δήθεν «ελιξίριων ομορφιάς», μέσω της οποίας λάμβαναν τις παραγγελίες των ναρκωτικών ουσιών που έστελναν σε όλο τον κόσμο.

Οι αστυνομικοί τον περασμένο Φεβρουάριο είχαν εντοπίσει την 31χρονη συγκατηγορούμενή της και το εργαστήριο και της είχαν περάσει χειροπέδες. Τότε είχαν ταυτοποιήσει και τη συμμετοχή του μοντέλου και του DJ και τους αναζητούσαν.

Η 28χρονη δήλωσε στους αστυνομικούς κατά τη σύλληψή της στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ότι δεν έχει καμία σχέση με το κύκλωμα και ότι αποφάσισε να επιστρέψει στη χώρα μας, προκειμένου να «καθαρίσει το όνομά της».

Κατά την επιχείρηση τού Φεβρουαρίου τα στελέχη της Δίωξης Ναρκωτικών είχαν εντοπίσει περισσότερα από δύο κιλά της ουσίας, την οποία μάλιστα πρώτη φορά κατέσχεσαν στη χώρα μας.

 

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/ayto-einai-to-ekriktiko-montelo-apo-ti-vrazilia-pou-tsakosane-sto-el-venizelos-gia-ergastirio-paragogis-paraisthisiogonon/